Cübbeli Ahmet : Cahil bilim adamları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ya bu adami bir de dinleyenler var. Sinirlerimi ziplatiyor boyle sarlatanlar

Sonra neden bilimde geriyiz, ahan da cevabi cok acik..

Videoyu izlemedim ama başlığa göre yorum yapmak gerekirse, ilim Çin'de bile olsa gidip alınız diyen bir Peygamber'in ümmeti iken böyleleri yüzünden islam kültürü hep geriledi.

"Zaten Kur'an'da yazıyor, ne diye araştırıyor bu gerizekalı bilim adamları. Hiç milyar dolarlar harcamalarına gerek yok, bana sorsalar ben söylerim" diyor,

Maalesef bu adamın binlerce müridi var ve Türkiye'de sıkça söz ediliyor. Cemaatlerin/tarikatların desteklenmesi sonucu topluma ne ölçüde zararlar verilebileceğini rasyonel düşünme yetisine sahip herkes anlayabilir. Bu video da onlardan biridir.

Ayrıca gerici, yobaz diye nitelendirdiğimizde hakaret olarak algılanıyor. Ama hakaret değil bu. Somut durumun somut tahlilidir. Buyrun, sözleriyle gericiliğini bir daha tescilleyen bir yobaz.

Zebaniler onun cemaatine mensup olanları bırakacakmış. Sağlamda olunca cüretkarlaşıyor insan.

İdraksız şirkbaz .. Cahil dediği bilim adamları olmasaydı ne önünde mikrofon olurdu ne üstünde lamba .. Mum ışığı altında sohbetini verirdi .. Bugün batının eline bakmamızın en büyük sebebi bu ve türevleri olan yobazlardır ..

Ağzına sağlık hocam, yine mükemmel konuşmuş.

Birde bunun yandan yemişi var bilmem ne Yolcu soyadı. Adam büyük bir bilgelikle dünyanın yuvarlak olduğunu ama asla dönmediğini, dönüyor diyenin kafir olduğunu izah ediyordu mide bulandırıcı bir üslupla.

Batılıların yediklerine içtiklerine kadar günah çıkarıp, bu adamların ilacını, teknolojisini kullanmak hangi sıfata giriyor bilemiyorum.

Bir videoda müslüman olduğunu ifade eden bir grup şeytan icadı olarak gördükleri tablet, telefon türevlerini hırsla parçalıyorlar ve yine bunu telefonla videoya alıp internete atıyorlar.

Gülün efendim, çok gülün. Yoksa hastalıklı bir aklı taşımak zorunda kalırsınız.

nasa kadan cahil bir kurum yok zaten dünyada asdgasfhsdhasfdhdsf

Birde bunun yandan yemişi var bilmem ne Yolcu soyadı. Adam büyük bir bilgelikle dünyanın yuvarlak olduğunu ama asla dönmediğini, dönüyor diyenin kafir olduğunu izah ediyordu mide bulandırıcı bir üslupla.

Batılıların yediklerine içtiklerine kadar günah çıkarıp, bu adamların ilacını, teknolojisini kullanmak hangi sıfata giriyor bilemiyorum.

Bir videoda müslüman olduğunu ifade eden bir grup şeytan icadı olarak gördükleri tablet, telefon türevlerini hırsla parçalıyorlar ve yine bunu telefonla videoya alıp internete atıyorlar.

Gülün efendim, çok gülün. Yoksa hastalıklı bir aklı taşımak zorunda kalırsınız.

İftira atmaktan hiç mi hiç utanmıyorsunuz. Kim nerede dünya dönmüyor diyenin kâfir olacağını söylemiş gösterin.

Özellikle 20. Dakika itibari ile izleyin, sonra beni iftira atmakla suçladığınızdan ötürü +5 dakika daha utanmanız için vakit veriyorum.
İyi akşamlar.

https://youtu.be/KxpiuynZqOY

Evet asla bir şeyin tamamını okumadığınız gibi tamamını da dinlemiyorsunuz. Videonun başında "dünya dönüyor diyen kafirdir" ifadesinin bir iftira olduğu anlatılıyor. 20. dakika'ya bakalım.

"Kim dese güneş sabittir kafir olur" "Kim dese yer dönüyor, demiyorlar kafir olur, bak farka bak."

35.dakika 50. saniye

"Böyle inanana mahsur yoktur, böyle inanana mahsur yoktur"

Şimdi utanabilirsin, ondan önce de kulaklarını temizle arada.

• Beğen
Tepkiler: 0
Salgın sürecinde, bilim ve bilim insanlarının önemi çok daha iyi anlaşılmıştır diye düşünüyorum.

İşlerine geldiği gibi anlayanlar, konuyu çarşaf gibi sağa sola çekip buruşturanların dolduğu bir başlık olmuş zamanında.

Nasil hala daha beni konusabilirler diye ne yapacagini bilemedi bu adamcagiz da :D
Manyak manyak isler demis bir de .p

Geri