crimethink

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
@Srcn saygılı ve sakin duruşu ile oldukça dikkat çekiyor. Konulara daha aktif katılım sağladıkça, kendisini biraz daha yakından tanıma fırsatımız olacaktır. Bildiğim kadarı ile @Serçe'nin daveti ile foruma katıldı ve kendisini burada görmekten mutluyuz.

@Srcn saygılı ve sakin duruşu ile oldukça dikkat çekiyor. Konulara daha aktif katılım sağladıkça, kendisini biraz daha yakından tanıma fırsatımız olacaktır. Bildiğim kadarı ile @Serçe'nin daveti ile foruma katıldı ve kendisini burada görmekten mutluyuz.
teşekkür ederim hanımefendi,aslında aktifim sürekli takip ediyor ve okuyorum, katılıma gelince herkes neredeyse çok eski ve müdavim, ben yeni olduğum için ilk zamanlar sıkıntı yaşadım biraz yanlış anlaşıldım belkide yanlış insanlardı vs vs.. bir daha aynı şeyi yaşamak istemediğim için okumak daha cazip geliyor.

Rahat olun @Srcn ve her ne yaşandıysa tekrarlanacağını düşünmüyorum. Katılım göstermek istediğiniz her konuda rahatça yazabilirsiniz.

teşekkür ederim hanımefendi,aslında aktifim sürekli takip ediyor ve okuyorum, katılıma gelince herkes neredeyse çok eski ve müdavim, ben yeni olduğum için ilk zamanlar sıkıntı yaşadım biraz yanlış anlaşıldım belkide yanlış insanlardı vs vs.. bir daha aynı şeyi yaşamak istemediğim için okumak daha cazip geliyor.

galiba okeydaki @Srcn sensin
sen gene iyisin benim ilk geldigim gün cümbür cemaat bütün forum üzerime yürüdü korktum
ama tabiki sempatik güzel akilli forumun en cok sevileni @Melodram yardima yetisdi
beni forum üyelerine linc edilmekden kurtardi sagolun

galiba okeydaki @Srcn sensin
sen gene iyisin benim ilk geldigim gün cümbür cemaat bütün forum üzerime yürüdü korktum
ama tabiki sempatik güzel akilli forumun en cok sevileni @Melodram yardima yetisdi
beni forum üyelerine linc edilmekden kurtardi sagolun
Evet, arada okey oynuyorum, gerçi orada da bayan olmadığımız için masaya kimse gelmiyor,bende 10 dakika bekleyip genelde çıkıyorum.
Oda ayrı bir dert :)
Evet senin için yapılan yorumları falan okumuştum, insanlar senin başka bir hesabın olduğunu sanmıştı ve multi hesap olmadığını anlatana kadar epey uğraş çekmiştin ama bunlar tadı tuzu olan nispeten güzel şeylerdi. @Melodram anaç bir arkadaş, yapar böyle şeyler.

Evet, arada okey oynuyorum, gerçi orada da bayan olmadığımız için masaya kimse gelmiyor,bende 10 dakika bekleyip genelde çıkıyorum.
Oda ayrı bir dert :)
Evet senin için yapılan yorumları falan okumuştum, insanlar senin başka bir hesabın olduğunu sanmıştı ve multi hesap olmadığını anlatana kadar epey uğraş çekmiştin ama bunlar tadı tuzu olan nispeten güzel şeylerdi. @Melodram anaç bir arkadaş, yapar böyle şeyler.

okeyi arada bir oynuyorum ama aslinda oyna oyna biktim pek oynayasim gelmiyor

evet @Melodram iyidir ayni zamanda arkadas cevereside güzel

bi an bu kadar melodram yazılınca noluyoruz dedim, öncelikle teşekkür ederim...
srcn beye gelecek olursak-sesli harfleri koyamıyorum nickini yazarken- gayet kendi halinde, bir dönem daha hareketli forum hayatı yaşarken sonrasında kabuğuna çekilmeyi seçen biri. o hareketli dönemi de çok uzun sürmedi zaten, belki de bu kaoslu ve işkillendirici forum ilişkileri onun kendini çekmesine sebep olmuştur. insan bi ürkebiliyor çünkü bende de olmuştu... yine de katılım sağlamasını, sadece okuyup geçmemesini isteriz. bana anaç dediği iki yoruma da buradan cevap vereyim ÇOK HAKLI.

@Melodram teşekkür ederim yorumun için..
Aslında kabuğa çekilmek değilde, buraya zaman öldürmeye birazda eğlenme amaçlı geliyoruz en azından ben öyle bakıyorum..
Zaten iş,güç,seyahat stresimiz var üstüne burada stres yaratmak ve yaşamak bana göre değil..
Bazıları inanılmaz derecede saplantı haline getirip çizgilerini aşabiliyorlar ondan dolayı o tür mevzulara girmek istemediğimden girip okuyup çıkmak cazip geliyor :)

Burada yeni tanıdığım arkadaşlardan. Bilmukabele tuttuğu takımı güzel savunuşları ile gönlümde yer etti. Düzgün çizgisi, yazım tarzı ile de takdiri hak ediyor. Umarım sezon sonu Şampiyonluk sevincini hep beraber yaşarız.

Geri