-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
teşekkür ederim hanımefendi,aslında aktifim sürekli takip ediyor ve okuyorum, katılıma gelince herkes neredeyse çok eski ve müdavim, ben yeni olduğum için ilk zamanlar sıkıntı yaşadım biraz yanlış anlaşıldım belkide yanlış insanlardı vs vs.. bir daha aynı şeyi yaşamak istemediğim için okumak daha cazip geliyor.
İşin açıkcası, @Thalassa biyografi konun çok muhteşem ve çok emek harcıyorsun ve ben okurken çok eğleniyorum.o enerjiyi ben de aliyorum kendisinden. saygili, sakin, olgun.
teşekkür ederim hanımefendi,aslında aktifim sürekli takip ediyor ve okuyorum, katılıma gelince herkes neredeyse çok eski ve müdavim, ben yeni olduğum için ilk zamanlar sıkıntı yaşadım biraz yanlış anlaşıldım belkide yanlış insanlardı vs vs.. bir daha aynı şeyi yaşamak istemediğim için okumak daha cazip geliyor.
Evet, arada okey oynuyorum, gerçi orada da bayan olmadığımız için masaya kimse gelmiyor,bende 10 dakika bekleyip genelde çıkıyorum.
Evet, arada okey oynuyorum, gerçi orada da bayan olmadığımız için masaya kimse gelmiyor,bende 10 dakika bekleyip genelde çıkıyorum.
Oda ayrı bir dert
Evet senin için yapılan yorumları falan okumuştum, insanlar senin başka bir hesabın olduğunu sanmıştı ve multi hesap olmadığını anlatana kadar epey uğraş çekmiştin ama bunlar tadı tuzu olan nispeten güzel şeylerdi. @Melodram anaç bir arkadaş, yapar böyle şeyler.
Teşekkür ederim @Mahlas, umarım Şampiyon oluruzBurada yeni tanıdığım arkadaşlardan. Bilmukabele tuttuğu takımı güzel savunuşları ile gönlümde yer etti. Düzgün çizgisi, yazım tarzı ile de takdiri hak ediyor. Umarım sezon sonu Şampiyonluk sevincini hep beraber yaşarız.
Kadayıfı bitirdim ama yarın yine gelecek, iddiayı severim ama hep kazandırmaz büyükte konuşmak istemiyorum fakat temennim ortaklığımızı şampiyonlukla taçlandırmak.ortağım, kankim benim..![]()
afiyet olsun, yarasın, bol bol şans versinKadayıfı bitirdim ama yarın yine gelecek, iddiayı severim ama hep kazandırmaz büyükte konuşmak istemiyorum fakat temennim ortaklığımızı şampiyonlukla taçlandırmak.
Çoook teşekkür ederim @Lefty hanım , en güzel dilekti benim için…Fenerbahçeli güzel bir yıl dilerim @crimethink
Gelip gidiyorum aslında, yorumları okuyorum.Şu sıralar o da kayıp ara sıra görünüp kayboluyor. Koyu Fenerbahçeli.