[Çözüldü] Dudağımda Uçuk Çıktı Ne Yapmalıyım?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Dün aynı dettten doktora gittim kenakorta(merhem), bemiks ve çinko içeren bi ilaç. 3lü tedavi. 2. günü %75 iyileşme.

[çözüldü] sanki bilgisayarında bir sorun varmışta halletmişsin gibi sanki çözüldü hehehe

konu hortlamışken hemennnnn paylaşım;
Vectavir-krem-neye-yarar-fiyat%C4%B1-nedir.png

Bodrum'a tatile gitmiştim tabi unutmuşum bunu yanıma almayı kalabalık ortamlarda mikrop varsa bende hemen uçuk çıkar bilirim neyse tatilin 3.gün yemek yedim pıt uçuk çıkcak dedim eyvah ya kaşık ya tabak ya çatal biri tam hijyen değildi demek ki naptım peki otelin mutfağına girdim aşçı buraya giremzsiniz dese de dinler miyim aslaaa dedim tahta kaşık lazım acilllll durum:=) ateşte ısıtalım lütfen dedim ısıttılar dedim verin aldım uçuk çıkcak yere bastım çossssssssss:D anında iptal uçuk slikonlu dudak gibi gezemezdim daha yeni gitmişim zaten :=)) krem yoksa tathta kaşık ısıt bas çosla çıkmaz:p

uçuk profesörü olarak bu konuda deneye yanıla, balon dudak ola ola etkili yöntemi buldum. uçuğun çıktığını hissettiğiniz an o hafif yanma, kızarma, kaşınma anında yani hemen koşup sarımsağı ikiye bölün ve o içindeki sıvıyı sıkıp üste çıkardıktan sonra dudağınıza basın sarımsağı. aşırı yanacak, kızaracak ve şişecek ama en fazla 20-25 dakikaya inecek ve uçuk iltihaplanmadan minik bir pıtırcık kalarak geçecek.
sarımsaktan sonra varsa vectavir ve aloe vera jeli de sürün rahatlasın.
(vectavir hayvan gibi pahalılandı bunun dramını aylar önce yaşamıştım)

Balık pazarından kalkan balığının pullarını tavsiye ederim.

uçuk tedavisi olmayan bir hastalık sınıfındadır hijyene dikkat et yeter .. tabi uçuk dudak ağızda ise ağzına aldıklarına dikkat etmelisin :D

çözülmüş
fazla şey yapmayalım
hadi gidelim

Geri