[Çözüldü] Dudağımda Uçuk Çıktı Ne Yapmalıyım?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
dudağımda uçuk çıktı
dudağımda uçuk çıkıyor ne yapmalıyım
dudağımda uçuk çıktı ne yapabilirim
dudağımda uçuk çıkacak ne yapmalıyım
dudağımda uçuk çıktı nasıl geçer

Dudağımda uçuk çıktı nasıl geçer, tavsiyesi olan var mıdır?

Çok çekiyorum ben bu uçuktan. Zaten dokunamiyorum. Stres, sıkıntı yapınca çok oluyor. Zovirax işe yarıyorsa alacam. feveran?

Bende çok çıkardı bir ara.. Karbonat ve tuzu karıştır suda erit. Onunla ağzını çalkala ya da karanfil çiğne, ikisi de iyi gelir.. Bunlar biraz yakar yalnız..

Kulaklık kesinlikle takmalı yoksa maffediyor ;d

Lethe pardon ben başlıgı yanlış. okuyarak yazmışım ben ucuk cıktıgında cakmagın demirini degiririm anında kurutuyor ama kızgın olacak. yoksa işe yaramaz. veyatta kızgın bişi ile işte kasık olur bişi olur ucugun üstüne degirirsen anında kuruyacaktır. :)

Yozgatli bi abi vardi. Omrumde boyle bir hanzo kisilik gormedim. Yengem yeni nisanlanmisti dudaginda ucuk cikmisti. ''Az buraya gel'' dedi ve kizi cagirdi yanina. Yengem yanasinca, elinin tersiye bi tane patlatti yuzune :D
Onlarin inanislarina gore boyle korkutunca geciyormus :D Yozgatlilara karsi acayip bi onyargim olustu .)

Stres , üzüntü ve korkudan çıkıyor uçuk. Gün içersinde uyuz ediyor insanı.

Silemiyorsanız karalayın ; dudaklarınızı kesin.

Cay ,kahve icerken arada dudagini sicak tasa dokundurup korkutabilirsin ucugunu.

Birde Bunu buldum ;
Doğal antiviral içerikli olan ve ilaçlarla hemen hemen aynı etkiyi göstererek uçuk tedavisinde etkili bir şekilde kullanılan bir diğer yol ise “Sarımsak” kullanmaktır.

Sarımsak ile uçuk üstüne fazla bastırmadan masaj yapın ve suyunun her yere dağıldığından emin olun. Bunu sık sık uygulayın ve uçuğunuzun iyileşmeye başladığını göreceksiniz.

Ruj tavsiye ediliyor ama erkekler için nasıl olur bilemiyorum :D

Geri