Corona Günlüğüm Belki de Deneyimim Ve Yahut Saşkınlığım

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evimin yakınındaki iki tatil sitesi, dün itibari ile karantinaya alındı çünkü şehir dışından gelen birilerinde virüs tespit edilmiş ancak anlamadığım nokta şu: Her pozitif vakada böyle tüm siteleri karantinaya almaya kalkarlarsa bu işin sonu nereye varacak? Bu karantina süresi bittiğinde yine vaka çıkabilir ve iki hafta daha karantina derken bu işin sonu yok gibi...

Karantina günlükleri 3.ay "sevgili günlük bugün market alışverişi için çıkmak zorunda kaldık, manav reyonundayken biri öksürdü. Ben tabi elma portakal şeftali ne bulduysam öksüren adamın suratına atmaya başladım. Bir daha öksürünce panikten çıkışa koşmak yerine et reyonuna sığındık. Dışarıda polisler kıyafetlerinden spora çıktığı belli olan bir kadını durdurdular. Sanırım ceza yazacklar, ay o da çıkmayıversin spora canım... Neyse bir süre daha buradayız..."

Yeminnen cok acaip bir olay.
Blacklivesmatter gösterilerinde sosyal mesafe hak getire.
Solcular bunun suclularin sagcilar oldugunu söylüyor.
Sagcilar solcularin bilime karsi hayvanlar oldugunu.
Bölünün emvekü.
Yasasin Divede et empera.Gelsin Machiavelli.
Hepimiz gebercez sonucta.

Son düzenleme:
@Süreyya fıstığım, überall Lockdown !
Tekrar sınırları kapatabilirler.

Bahcelerde otururuz..napcez gülüm napcezzzzz?
Tönnies et imhalatindaki calisanlarin arabalarini kundaklamak istemisler.
Antifa nin isi.Kehkeh
Hersey birbirine karisti.

Firmalarda ücretsiz izinler başlamış ve çoğu iş yeri çalışma saatlerini düşük tutup daha az maaş ödeme gayreti içine girmiş durumdalar. İnsanların kredi borcu, ev kirası v.s şeklinde çok sayıda giderleri var ve ekonominin acilen toparlanması gerekiyor fakat nasıl?
Hiç kimse para harcamak istemiyor çünkü ya parası yok ya da önünü göremediği için cesaret edemiyor.

Kriz yönetimi için ekonomi konusunda uzman bir ekip kurulmalı ve bilim kurulu haricinde bu ekip de ekonomiyi canlı tutmanın yol haritasını belirlemelidir.

Ömrümde asla kütüphaneye girmek icin izin almadim.
Bana bunu yasattigin icin sonsuz naletler sevgili Covit.

@Süreyya cığım, salgının gerçek hedefi biliyorsun ki insan neslini azaltıp yapay zekaya yer açmak ve bu süreç çok hızlı ilerliyor.
Hakkımızda hayırlısı olsun.

Panik her zaman işe yarar @Lefty hanimciğim.
Trump ta pozitif mis güya.
Buyrun cenaze namazina.

Kim koronooooo?
Degilmissin. Korkuttun..

Valla @juju bura var iken corona hak getire.
Adrenalin ateş aksiyon üfff yaniyoruz yaniyoruz.

Covidlilere acil sifalar.

corona'nın en sevdiğim yanı elini yıkayıp yıkamadığından emin olamadığım pis adamlarla tokalaşmayı bıraktırması...
huzurlu hissettiren tek yanı bu ama yine de başımızdan gitse çok iyi olur.
:(

Disarda maske takma zorunlulugu dün gece 0 dan itibaren cikmis durumda.
Bir virolog mimiklere ne gerek var jestleriniz ve gözlerinizle konusmalariniza vurgu yapin diye bir tavsiyede bulundu.Herkes cildiracak.
Fesubhanallah.

ben artık dinlediğim şarkıları maskemin altında özgürce ağzımı oynaya oynata söyleyebiliyorum süreyya hanım... maskesizken tutmak zorunda kalıyordum, mutluluğumu paylaşmak istedim... arkası gelmez dertlerimin, dertler utansın.

Hayata Melo hanimin gözleri ile bakmak istiyorum.

Leftyciğim maskesiz dolasmamak ne kadar verimli, halen tartisiliyor.Insanlari evde birakmanin iktisadi yönden ne kadar tehlikeli oldugunu anladilar ilk lockdowndan sonra.
Asiyi cezbedici bir hale mi getirmek istiyorlar?Iyice karisti hersey.Yakinda insanlar kafayi yiyecek.
Sosyal medyada pandemiye karsi bilimsel aciklama yapanlari blokluyorlar.
Allah sonumuzu hayir etsin.

Kisitlamalara yine hos geldin diyoruz.
Kasim sonuna kadar.

Ayinlar serbest konser ve tiyatrolar yasak.s.s.s

• Beğen
Tepkiler: W
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri