Corona Günlüğüm Belki de Deneyimim Ve Yahut Saşkınlığım

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanirim düzenli bir kaos yaratmak amac.Ölenler icin otopsi yapilsin sesler giderek yükseliyor.Su an panigin yaninda kuskular da doguyor.Güven kaybolursa sisteme inan bana keske tek sorunumuz Corona olsaydi diye düsünecegiz.

"Yeni Dünya Düzeni" için iyi bir fırsat olabilir bu virüs diye düşünenler de var.
Kuşkulandıkları durum tam olarak nedir?

"Yeni Dünya Düzeni" için iyi bir fırsat olabilir bu virüs diye düşünenler de var.
Kuşkulandıkları durum tam olarak nedir?

Mesela Corono ya karsi olan mücadelerin yaratacagi zararin Corona dan büyük ve vahim olacagi..
Sirketlerin hisseleri Devlet fonuna ve ya özel bankalara gecebilme imkani.Bir nevi zorunlu bagimlilik.Fakirlesme endisesi kusku uyandiriyor.

Mesela Corono ya karsi olan mücadelerin yaratacagi zararin Corona dan büyük ve vahim olacagi..
Sirketlerin hisseleri Devlet fonuna ve ya özel bankalara gecebilme imkani.Bir nevi zorunlu bagimlilik.Fakirlesme endisesi kusku uyandiriyor.

Dilerim böyle bir durum asla yaşanmaz çünkü o zaman olacakları düşünmek bile istemiyorum.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı sonrası gördüklerimi kısaca özetlemek istiyorum;

- Sabah erkenden evden çıktığımda ilk şokumu yaşadım çünkü hemen hemen herkes sokaktaydı, oysaki yasak öncesinde çoğunlukla işi olanlar çıkıyordu.

- Marketlerin, bankaların önünde sıra oluşmuştu ve polis mesafe kuralını uygulatmaya çalışıyordu.

- Marketlerin içine belli bir sayıda insan almalarına rağmen kasalarda ciddi bir yoğunluk vardı çünkü çoğu kişi 4-5 market arabasını tepeleme doldurmuş durumdaydı.

Bugün de dünden farklı değildi çünkü insanlar cuma öncesi alışveriş yapma telaşına düşmüş durumdalar ve ne yazık ki çoğu ihtiyacından fazlasını almaya çalışıyor.

Hersey bir paket Luppo icin Sevgili @Lefty ciğim.

Süleyman bey iki saatligine olsa da Pazar gecesi Corona yi unutturdu.
Ilginc günler yasiyoruz...

Bill Gates i tutuklatacaklarmis.

Hala yaşıyor olman ne kadar sevindirici bilemezsin.
Umarım tez zamanda daha sevindirici gelişmelerde olur.

Gates'in insanlara mikroçip takmak için salgında rolü olduğunu iddia edenler var ve sanırım daha önceki yıllarda yapmış olduğu uyarılar da bu düşüncede etken.

İlginç ve sonu belli olmayan bir durum yaşıyoruz fakat geçen haftalardaki sakinlikten eser kalmadı.

Yaşayıp göreceğiz artık çünkü bu sürecin sonu kolay kolay gelmez.

Bill gates’i kim tutuklatacakmis?

Tutuklama olayını bilmiyorum. Donald Trump’ın bir dönem danışmanlığını yapan Roger Stone diye birisi ortaya bir takım iddialar atmış ancak çok güvenilir birisi değil, dikkate alınacağını sanmıyorum.

Tutuklama olayını bilmiyorum. Donald Trump’ın bir dönem danışmanlığını yapan Roger Stone diye birisi ortaya bir takım iddialar atmış ancak çok güvenilir birisi değil, dikkate alınacağını sanmıyorum.
Lefty merhaba, zaten bu coronavirusun labda yapildigina dair soylentiler de bir gerceklik payi tasimiyor. Virus sekansi dogal mutasyon gecirme evresiyle tutarli, ayrica lablarda kullanilan vektor bazli herhangi bir ekstra nukleotid tasimiyor. Bununla ilgili de bilimsel yayinlar yapildi.

Ki en ufak akli olan insan, Amerika veya Cin'in kendisini bu kadar etkileyen bi durumdan yine kendilerinin sorumlu olamayacagini bilir. Yani bana komik geliyor bu iddialar zaten ama sanirim insanlar dogal bir olayin bu kadar zarar verebilecegini kabul etmek istemiyor : )) illa ki insanlarin bu ise de burnunu soktugunu, bir sekilde daha da kotu hale getirdigini (biyolojik silah mevzusundan bahsediyorum) dusunmek sanirim siradan hayatlara bir aksiyon katiyor, kendilerinin cok zeki oldugunu dusunmek istiyorlar : ))

Bill Gates bu konuda cogu insandan daha cok yardim etmeye calisiyor, ellerindeki butcenin buyuk bir kismini bu alana ayirdilar su an.

Lefty merhaba, zaten bu coronavirusun labda yapildigina dair soylentiler de bir gerceklik payi tasimiyor. Virus sekansi dogal mutasyon gecirme evresiyle tutarli, ayrica lablarda kullanilan vektor bazli herhangi bir ekstra nukleotid tasimiyor. Bununla ilgili de bilimsel yayinlar yapildi.

Ki en ufak akli olan insan, Amerika veya Cin'in kendisini bu kadar etkileyen bi durumdan yine kendilerinin sorumlu olamayacagini bilir. Yani bana komik geliyor bu iddialar zaten ama sanirim insanlar dogal bir olayin bu kadar zarar verebilecegini kabul etmek istemiyor : )) illa ki insanlarin bu ise de burnunu soktugunu, bir sekilde daha da kotu hale getirdigini (biyolojik silah mevzusundan bahsediyorum) dusunmek sanirim siradan hayatlara bir aksiyon katiyor, kendilerinin cok zeki oldugunu dusunmek istiyorlar : ))

Bill Gates bu konuda cogu insandan daha cok yardim etmeye calisiyor, ellerindeki butcenin buyuk bir kismini bu alana ayirdilar su an.

Merhaba,

Daily Mail gazetesi de geçen gün böyle bir haber yapıp Çin ile ABD'nin üzerinde ortak çalıştığı bir deney sırasında virüsün yayıldığını iddia etmişti ve bu süreç bitene kadar sanırım bu tarz haberler sürekli yapılmaya devam edecektir.

Bill Gates hakkındaki iddiaları ben de anlamsız buluyorum.

Önümüzdeki günler ne getirecek bilemiyoruz ve bu belirsizlik içinde yazılıp çizilenlere çok şaşırmıyorum.

Wuhan lab was performing experiments on bats from coronavirus caves

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri