Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hdpli biriyle yanyana getirmeyin beniHayal ettim de;
Corona bitisi ben W hanim Jesse ve Yabaniye bey bir yerde oturup birer kahve icsek.
Sonra yabani ve Jesse biribirine girip ben ile W hanim izlesek.
Nerde bu thalia gıııYabani ve thalliayi ben davet ettim Venloya vlaai yemek icin gelmediler![]()
Ne zaman bitiyor, tarih verdiler mi?
Kimse tam bilmiyor aslında ve panik yaratmamak için süre verip insanları rahatlatmaya çalışıyorlar galiba. Mayıs sonuna kadar dünya genelinde tedbirler azalır fakat virüs tamamen yok olmaz, buna hazır olmak gerekiyor.
Ürkütücü bir süreç yaşıyoruz ve sanırım hiçbir yönetim ne yapacağını tam olarak bilmiyor. Sağlık sisteminin çöküşü ve ekonomik krizle beraber daha zor günler yaşamamak için ülkelerin ortak hareket etmesi gerekiyor fakat böyle bir zamanda bile tam manası ile sağlıklı bilgi akışı sağlanmıyor maalesef.
Bağışıklık kazanan kişi sayısı arttıkça yayılım hızı düşecek veya bitecektir ancak o zamana kadar neler yaşanacağını kestirmek mümkün değil.
Özgürlük kısıtlamasını ben de doğru bulmuyorum fakat bilinçsiz insanlarla başka seçenek kalmıyor galiba. Herkes üstüne düşeni yapabilse keşke ama gördün işte 48 saatlik yasakta neler olduğunu...
Üzücü olan, sen ne kadar dikkat edersen et sorumsuz birileri bir çuval inciri berbat edebilir.
Katılıyorum ve panik-korku yüzünden hata yapan insan sayısı sürekli artıyor.
Virüs ile yaşamayı öğreneceğiz elbette fakat bu tedbirler daha çok sağlık sistemine yığılma olmaması için alınıyor yoksa onlar da biliyorlar virüsün böyle yok edilemeyeceğini.
Süreyyacığım bakma sen yöneticiler de panik halindeler ve neyi düşüneceklerini şaşırdılar. Kriz yönetiminde özel eğitimli uzmanlar görev almalı yoksa her yanlış adım başka krizler yaratacaktır.
Ülkeler arası acil bir kriz masası oluşturulmalı ve ortak hareket edilmeli diye düşünüyorum.