Corona Günlüğüm Belki de Deneyimim Ve Yahut Saşkınlığım

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet W hanim.Corona Tracking App.
Gönüllü olmasi sarti ile.Zoraki bir durum yok; SIMDILIK.
Hastalik Insan Haklari felan dinlemiyor.
Ne günlere kaldik be.

Bütün bu olaylar duruldugunda ve izleri silindiğinde insanlar yeniden doğaya dönecek sanırım.
Göürüntü onu gösteriyor çunku.
Kucuk bır bahcelı evın ne kadar degerlı oldugunu anlamıs gıbı ınsanlar.

Daha geçmedi geçecek gibi durmuyor süreyya...
Teşekkür ettim.
Sanırım beni sinir hastası edecekler.
Yapılan tek hata nelere mal oldu bir bilsen...
:(
Cok gecmis olsun uzuldum, uzulseniz de su saatten sonra yapabileceginiz tek sey uzak durmak. Onlarin iyiligi icin.

Bütün bu olaylar duruldugunda ve izleri silindiğinde insanlar yeniden doğaya dönecek sanırım.
Göürüntü onu gösteriyor çunku.
Kucuk bır bahcelı evın ne kadar degerlı oldugunu anlamıs gıbı ınsanlar.

Evet bahce lüks.
Ne kadar lüks sahibiymisiz.

Yükleme alanına hiç bir yabancı alınmayacak, tırlar girişten teslim alınıp iöerde yüklenip girişten teslimat yapılacak diye katı talimat verdik.
Vandan gelen bir tır yükleme alanındaki elemanlarla samimiyetinden şöförün tırı içeri alınmasına izin verilmiş. Şöförle oturup çay içmişler...
Ve sonuç ortada.
Allahtan bölümlerin birbiriyle görüşmesini yasaklayıp çıkış saatlerinin ve kullanım alanlanlarının ayrılması kararını almışız.
Bu haliyle bile faciadan döndük diyebilirim :(

Cok gecmis olsun tekrar @Qasem bey.
Bu günlerde zararin neresinden dönersen kâr.Her anlamda.s

Sureyya hanim app'i yukledim ama beni eklemiyor, Limburg bolgesinde olusumdan oturu sanirim Utrecht Amsterdam Drente ile sinirli kalmis. Almanlarin biraz daha calismasi gerekiyor bu konu uzerinde…

Sureyya hanim app'i yukledim ama beni eklemiyor, Limburg bolgesinde olusumdan oturu sanirim Utrecht Amsterdam Drente ile sinirli kalmis. Almanlarin biraz daha calismasi gerekiyor bu konu uzerinde…

Iletirim de.s
O biraz da kapsama alani meselesi.Onunla kalmaz bir de etrafindaki tüm insanlarin bi appi kullanmasi lazim.Bilhassa hasta olanlarin.
Ya sahsen ben karsiyim.1984 romanindaki gibi olucaz.
Total control.
Insanlar vucuduna yerlestirilecek chipi beklerken,chip coktan icimize girmis bile.Telefonun sim karti.

Iletirim de.s
O biraz da kapsama alani meselesi.Onunla kalmaz bir de etrafindaki tüm insanlarin bi appi kullanmasi lazim.Bilhassa hasta olanlarin.
Ya sahsen ben karsiyim.1984 romanindaki gibi olucaz.
Total control.
Insanlar vucuduna yerlestirilecek chipi beklerken,chip coktan icimize girmis bile.Telefonun sim karti.
Aslinda haklisin, kalp atisimizdan, attigimiz adimi sayiyor, nerelere gittigimizi takip ediyor, regl gunu mu desem, randevular mi desem,girdigimiz siteler her sey isleniyor, bu bilgileri ilerde lehimize kullanan olur mu acaba ? Ozel denilen sey kalmadi.

@Süreyya hanım tebrikler, hala olacak olmak güzel bir duygudur sanırım. Geçen gün en sevmediğim akraba sorusuna forumda halam yazdım :) sizin iyi bir hala olacağınıza şüphem yok. Hayırlı olsun ve coronasız bir hayatı olsun.

Evet bahce lüks.
Ne kadar lüks sahibiymisiz.

Evet bugun evinin önnde bahçesi olanlar kendini şanslı saymalı en azından ev içinde tıkılıp kalmadan biraz olsun dısarı yuzu gorebılecekler.
Bu konuda en sanssız olanlar sanıırım bugunlerde yuksek yuksek rezıdanslara sahıp olanlar.

Birde eskiden bakkala bıle gıtmeye usenen insanlar artık bakkala markete seve seve gıdıyorlar az bıraz hava alalım umuduyla.
Ayrıca hayırlı olsun hala oluyormussunuz.

Gökyüzünde ucaktan cikan "gaz" in diyeyim siz anlayin, izlerini göremiyorum.Ip gibi bir bulutu andiran kumeler yoklar artik.

Ölümdü ölüm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri