Corona Günlüğüm Belki de Deneyimim Ve Yahut Saşkınlığım

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.6 milyar ögrenci dünyada, su an evde.Onlardan biri olmak..bireyselligimin ne kadarda önemsiz oldugunu gösteriyor.
Inaniyorum ki egitim 100 sene geriye gitti.Keske iyi bir sey ciksa da bu durumdan artik ögrenciler islerine yarayacak bir seyler ögrense.Mesela hayatda nasil kalabilirim?Nasil topragi verimli kullanabilirim falan.Keske Kafka da ölse de..her yerde Milena ya yazdigi mektuplarla karsilasmasam.
Noam Chomsky bile saf degistirdi be.

Hayat mucizelere gebe derlerdi inanmazdım. Her şeye inanırdım ama bir gün senle aynı fikirde olacağım aklımın ucundan geçmezdi.

Bosver melankolik asiklari Sureyya hanim bize Tolstoy umudu azmi gerek 67 yasinda bisiklet surmeyi ogrenmek gerek :)

Kürkümüz ile mi? (Kürk Mantolu Maaaaa....)maaa.
Tabi Sabahattin beyin PETA dan haberi yok o zamanlar.Bu aralar evimde mutlu olmaya calisiyorum.Annemin bana buyurduklari falan filan..Benim evim benim sarayim dercesine.Rahmetli Edward Coke.Yazi masamdaki daginiklik offfffff.67 yasimda bisiklet sürmekten kirilabilen kemik sayisindan fazla dosyalar.
Yasama sevincinizi seviyorum W hanim.Maske kullaniyor musun?

• Beğen
Tepkiler: W
Hayat mucizelere gebe derlerdi inanmazdım. Her şeye inanırdım ama bir gün senle aynı fikirde olacağım aklımın ucundan geçmezdi.

:' Her şerde bir hayir vardir.s.s.
Eve tikilmanim acziyeti de olabilir.Ne pahasina olursa olsun hayatda kalma icgüdüsü.d
Memnun oldum.Stop.

:' Her şerde bir hayir vardir.s.s.
Eve tikilmanim acziyeti de olabilir.Ne pahasina olursa olsun hayatda kalma icgüdüsü.d
Memnun oldum.Stop.

O zaten başlı başına bir dert ama senle aynı fikirde olmanın verdiği acının yanında hiç kalıyor.
Memnun olmadım-Stop-Dayımlara selam-Stop

O zaten başlı başına bir dert ama senle aynı fikirde olmanın verdiği acının yanında hiç kalıyor.
Memnun olmadım-Stop-Dayımlara selam-Stop

Hemen iyilestin.d
Umarim dünyada bu pandemiden,senin iyilestigin kadar cabuk iyilesir Kserat bey.

Senden haberi olan bir dünya coronayı tercih eder.

Sana durlanmış kelimeler getireceğim
pörsümüş bir dünyayı kahreden kelimeler
kelimeler, bazısı tüyden bazısı demir
seni çünkü dik tutacak bilirim...

Ismet beye uymus olsam,ki bu absurt zamanda diri tutuyor insani,
Yine zamanin gelmis diyebilirim.
Sonra aklima solunum cihazlari geliyor,faniligine aciyorum.

Sana durlanmış kelimeler getireceğim
pörsümüş bir dünyayı kahreden kelimeler
kelimeler, bazısı tüyden bazısı demir
seni çünkü dik tutacak bilirim...

Ismet beye uymus olsam,ki bu absurt zamanda diri tutuyor insani,
Yine zamanin gelmis diyebilirim.
Sonra aklima solunum cihazlari geliyor,faniligine aciyorum.
Sen alıntılayana kadar güzel şiirmiş.

Şöyle bakıyorum da haytımda acaba ne değişti,
Sosyal faaliyetlerimin tamamı durdu...
En sevfiğim şey halk küyüphanesinde kitap okumaktı, aradığım bir çok kitap elimin altındaydı...
Evimdeki kütüphaneye geri tıkındım...
Kişisrl krantinaya uyma imkanım yok. Ama hijyen olarak sabunu ve etil alkolu hayatımın bir parçası haline getirdim...

İş aynen devam...

Toplum hepten manyaklaştı...
Her devrin her krizin çıkarcıları tüvvatları yine meydanlarda, can alınır can satılır...
Saf halkta kendine yapılanı hep unutur...
Kurula darağaçların, vurula boynu umutların...

Corona Almanya ya karnevalin laneti ile geldi.
0 nokta diye belilenen Heinsberg de ölüm sayisi 20 ye yaklasti galiba.
Almanlar her zaman oldugu gibi yine akribik bir calisma icindeler.Sayi verileri ve olabilitesi analizleri ile havada atip tutuyorlar.Ve yine bu tutumlari ile faciayi minimuma indirecekler.Simdilik ölüm vakasi 200 civari.
Evet ya.Görmüstük Nazi Almanya'sinda olan insan öldürme sisteminin disiplinligini.

Aralik ta Italyadaydim.3 ay icinde 10000 insan vefat etmis.Belki ölenlerin icinde göz göze geldigim insanlar da olabilir.

İlk işim kedimin yaş mamasıni stoklamak oldu çünkü şayet biterse ve bulamazsam evde olacakları tahmin bile edemiyorum.:)

Bir arkadasin dogum gününü konferans ile kutladik.
Ay ne gicikti anlatamam.
Sonra sohbet ettik ve dogum günlerini bu deneyimden sonra birdaha kutlamiyacagimizi kararlastirdik.
O günlerde disari cikip birlikte bir seyler yapmaya söz verdik.

Bir arkadasin dogum gününü konferans ile kutladik.
Ay ne gicikti anlatamam.
Sonra sohbet ettik ve dogum günlerini bu deneyimden sonra birdaha kutlamiyacagimizi kararlastirdik.
O günlerde disari cikip birlikte bir seyler yapmaya söz verdik.

Bence senin gelmemen için konferans yapmışlardır.
Sen bunları yazarken onlar pastayı kesiyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri