Coolumsu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birilerini sürekli cahillik ve acizlikle suçlayan üye.
Yazdığı 20'den fazla kitap, bildiği 15 civarında dil, katıldığı onlarca konferans ve yayımladığı yüzlerce makaleyi görmezden gelirsek eğer forumun İlber Ortaylı'sı da diyebiliriz kendisi için.

Bu forumun en eskilerindenim bilen biliyor beni zaten her uyeye yorum atmam ama sen ayrı sancısın ve veve bu adam ne desem.bilemedim tıkandım bilgisi ışığında şu forumda yol almaya devam edeyim diyorum:asd: 5.yilima girdim şu forumda inan bosa girmişim kardeş sen neredeymişsin:asd:

Bi ara bu arkadaşı forum robotu sandım inkar edemem :D sonra bana pm attı aha dedim gerçek inanamadım ürperdim resmen şaka bi yana kardeş benden ötede oyna çünkü bana çarpılmanı inan istemem hiç kısa kırmam ok sanırım yaşın küçük vs vs o yüzden seni sevgiyle kucaklıyorum aha sözlüğümü guncellicek az sonra :asd: yaz yaz gom hadi beni :D

Sana iyi forumlar bilgi kaynağımız:dyg:

Loolipop kim diye sordum kendime.
Anladım elbet sonunda.
Bi gülme geldi.

Pizzayı görünce aklıma gelen anket bölümünün vazgeçilmez İzmir'li yakışıklı üyesi.

üye fotolarına koyduğu fotoğraflarda sürekli alımlı ve güzel bir hanımefendi olurdu. kesin aşıktı bu kıza bu şrfsz coolumsu o yüzden hep o kızla çektirdiği fotoğrafları koyuyordu. bir gün üye fotosu konusunda o kıza olan hoşlantımdan bahsedip kendisini forumumuza davet etmesini rica ettim bu coolumsu'dan. tabii hemen ayak yaptı, sevgilisi var ağzını topla falan dedi. ben de dedim sevgilisi olan kızı neden forumda paylaşıyorsun. çok şrfszdi bu coolumsu. :cici:

Evladım olsaydı yine sevmezdim.

Ah Coolumsu, üzümlü kekim.
dbd9b1c9dae5644eaba22d0263e1ff0a.jpg

Loolipop muydu eski nikin?
Devrelerim yandi.

Bu ara Cübbeliyle uğraşıyor bilmiyorum yani.

salmadınız gitti şu çocuğu ajsjxd
devam et coolumsu.

Ne demek üye sözlüğüme yazan kimse yok? Biz varız kardeşim. Yakışıklı adamsın vesselam. Bırak seni başkaları övsün. Çok büyük troll çıkarsan kahkaha atarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri