Coolumsu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
400 bin küsur defa tıklanmış ve 50'ye yakın yorum almış konusunu yanlışlıkla silmiş olmanın verdiği üzüntüyü paylaşarak konuya başlamak istiyorum. Gözü kör olsun o reklam yapmaya gelen üyenin...:liv:

Bundan mütevellit konusunu açmak da bir vazife olarak belirmiş oluyor.

Çıraklığa m1m2m3 olarak başlayan, kalfalık dönemini loolipop olarak sürdüren, ustalığını da Coolumsu olarak taçlandıran şahsına münhasır üyemiz. Kullandığı kullanıcı isimlere tarihsel olarak dikkat edince, insanın "seni başkan yaptırmayacağız" diye haykırası geliyor. Bir sonraki alacağı kullanıcı ismi şimdiden tedirginlik yaratıyor.

Foruma açtığı anket konuları ile kalbimizi fethetmiştir. E tabi, fazla sevgi de bir yerden sonra boğduğundan bir çoğumuzun tepkisinden nasibini almaktan kurtulamadı. Ama yine de bir çoğunu başarılı buluyorum.

Genç bir arkadaşımız, hatasıyla sevabıyla samimi bulurum. Eleştirdiğim yönleri olsa da(bende saklıdır) genel anlamda forumda olmasını olumlu görenlerdenim.

Son olarak "Haydi arkadaşlar önce foruma sonra coolumsunun üye sözlüğüne yorum yapmaya" çağrısında bulunayım da şu hatamı bir nebze de olsa telafi edeyim. :liv:

Coolumsu ben hiç yıkılmam hep ayaktayim duruşu ve kendine olan özgüvenine saygi duyanlardan olduğumu söylemeye geldim :) yine uğrarım ^^

Lolipoplu gunlerini kacirmisim.. olsun boyle de cok seker bir cocuk :)
Fazla uxerine gidildigini dusunuyorum. O daha cok genc , ofkesini kontrol edemiyor; sonra alinganlik gosteriyor. Kiymayin efendiler cocuga! O giderse cok ararsiniz ha :)

Efendi samimi bir cocuk ...

Dolar gibi birden yukselise gectin hadi yine iyisin kofte .p

Konusunun gitmesi üzücü halbuki hit olmuştu.
Ben anlıyorum onu benim en deli zamanlarımı görüyorum onda.
Sık sık taşlanıyor oluşu ilk gözüme çarpandı.
Ama ona umursamamasını söyledim.
Çünkü ben 3-4 sene içinde anladım ki takarsan boşuna.
Keyif almak için girdiğin ortam zehir olur sana.
Bu yüzden kendine has nickin ve duruşunla,
Hep buralarda olmanı dilerim.
Unutma hedef olarak gösterilmek bi nebze de ulaşılmaz olmanın göstergesidir.
Çünkü o hedef olarak gösteren kişiler sana laf etmeseler bu forumda bilinmezler belki de.
Prim mi bu?
Bilmem belki.

Saygılı ve seviyeli bir delikanlı
Ben memnun
Zaman zaman cesur çıkışları olsada
çok gereksiz bulduğum
anket konuları var.
Forum aleminde eşine az rastlanır
çalışkan bir üye

Saygısını hiç bozmayan, anlayışlı ve olgun davranan biri:tatlı:
Anket konuları ve dini bölümdeki konuları ile meşhur:p

Hortlattığı sözlük konularıyla bir editör olarak beni yoruyor. :(
Onun dışında, bence ruh hali çabuk değişiyor. Burcu terazi miydi acaba onun da? :liv:

konular fazla tepki gösteriyor neyse gençle veryoruz dün kadar aramıza iyi di ama galiba beni yaniş anladi olsun genede arkadaşim....

Banlandıktan sonra değişti iyi yönde.
İyi de oldu.
Daha ılımlı olmalı bir de, bir de şey olgun davranıyor susuyor o yönü güzel umursamaz gibi.

Pek tanimiyorum efendi bi arkadaş gibi :)) bu arada lolllipop nedir yaa :D

Coolumsu
Pek sohbetimiz olmamasına rağmen gözlemlerime göre zaman zaman bazıları tarafından yanlış anlaşılsa da genel olarak baktığımda saygılı hoş sohbet muhabbet etmeyi seven iyi niyetli ve arkadaş canlısı biri olarak gözüküyor.
Aynı zamanda ince ruhlu anlayışlı ve kibar.
Forumda olması foruma renk katıyor iyi ki gelmiş.:cici:​

Genel kanaatim iyi olmakla beraber bazı postlarını gereksiz buluyorum,
çok uzatıyor bazı konuları, yorumları güzel ve seviyeli. Çok fazla tartışma ortamına girmemeli, okutan yorumlarıyla gayet güzel ve keyifli konular açmaya başladı banlandıktan sonra, takip ediyorum ve etmeye devam edeceğim. Şimdilik esenle kal kardeşim. Eski konuları hortlatmasıyla meşhur bu aralar, iyi de yapıyor.

hımm Arkadasımızı tanımadıgım icin yorum yapamayacagım ama yorumların hepsini tek tek okudum tsk ler

Dini konularda çoğuna yakın yanlış bilgi paylaşan ; fetva konusunda kendini "hoca" gören bir kişilik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri