Çok yoğunum hiç vaktim yok diyen insan

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Size cok yoğundur ve size hiç vakti yoktur:P vakit ayıracak birilerini bulmuştur :p

Ben artık Aze hanımın yoğunluğundan bıktım ve arkadaşlık etmeyi bıraktım. Cumartesi günü bile çalışan amele bir arkadaş istemem.
Rahat forum keyfi yapamıyoruz, dedikodular aksıyor, telefon konuşması yapamıyoruz.
- işim var by
- yoğunum by
- marketteyim by
- metrobüs bindim by
Benimle arkadaşlık yapacakların dikkatine, lütfen güzel ve zenginlik ilk iki kriterim.

Ben artık Aze hanımın yoğunluğundan bıktım ve arkadaşlık etmeyi bıraktım. Cumartesi günü bile çalışan amele bir arkadaş istemem.
Rahat forum keyfi yapamıyoruz, dedikodular aksıyor, telefon konuşması yapamıyoruz.
- işim var by
- yoğunum by
- marketteyim by
- metrobüs bindim by
Benimle arkadaşlık yapacakların dikkatine, lütfen güzel ve zenginlik ilk iki kriterim.
Ben evde olduğum zamanlar bile yoğun bir insanım... kitap okuyorum meditasyon falan yapıyorum......

Trastir inanmayin.

Vakti çok olan kişidir.

Kızların sevgisiz zamanları: "Ayhh zamanım yok ama ya lütfen ya biraz anlayış aşkkkhım."
Kızların sevgi istedikleri zaman:" Sen niye vakit ayırmıyorsun bana. Yok sen beni sevmiyorsun. Başka biriyle misin yokshaaaa?"

İkisi arasındaki duygu durum farkını gözyaşı & sümük fermantasyonu ile anlatmanın imkanı yoktur.

Çalışırken öyleydi. Kendime vakit ayırmaya her boş dakikamda foruma sosyal platformlara bakıyordum. Bir şeylere yetişemeyince daha sinirli bir insan oluyordum. Şimdi çalışmıyorum ama yine vaktim bazen yetmiyor. Koşturmaca sürüyor. Aman bilmiyorum heri

bazen gerçekten de öyledir
fakat stalkerlar tarafından göz hapsindeyse yoğundur ellemeyin lütfen

Dediği kişiye yoğundur, dediği kişiye vakti yoktur.

Geri