Çok yoğunum hiç vaktim yok diyen insan

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yoğun bir çalışma temposu içinde olabilir.
Boş vakti çoktur ama size zaman ayırmak istemiyor olabilir.
Önemli kişiyim mesajı veriyordur.

Bazı mesleklerde gerçekten hiç vakit olmayabiliyor. Mesela ben öyle bir mesleğe sahibim . Gecenin bir yarısı bile insanlar hiç çekinmeden telefon açabiliyor .

Hayatımın bir anında ben de böyle bir insan oldum. 5 dakika sonra döneceğim dediğim adama 5 ay dönmediğim oldu. Allah bir daha yaşatmasın ne diyeyim. Çekilecek dert değil. İnsan, insan gibi yaşamalı ve insan gibi çalışmalı. İş sosyal hayata da hükmediyorsa işte o zaman büyük bir sıkıntı meydana geliyor.

Aklıma tamda şuan çalıştığını bildiğim birisi geldi. .d

Peki bu sabah akşam chat sitelerinde, forumlarda, sosyal medya platformlarında dolaşan kişilerin "yoğunum, çok meşgulüm" demesine ne demeli.
- iki gündür yoğun olduğum için foruma gelemedim :) hemen fark edilmiş mesela işsiz olduğum ahaha - nerede lan bu Run?
- gizli takılıyorum.. bu özellik önemli arkadaşlar.

Peki bu sabah akşam chat sitelerinde, forumlarda, sosyal medya platformlarında dolaşan kişilerin "yoğunum, çok meşgulüm" demesine ne demeli.
- iki gündür yoğun olduğum için foruma gelemedim :) hemen fark edilmiş mesela işsiz olduğum ahaha - nerede lan bu Run?
- gizli takılıyorum.. bu özellik önemli arkadaşlar.

Gizli takılma o kadar..

@Aze hanımcığım işe başladı, sabah günaydın yazdım.
- çok yoğunum by

Hee ya forumda saniye boş durmayıp yoğunum derler ya ölüyorum gülmekten ahahaass

Konudan bağımsız galp de galpmiş ha.

(masa da masaymış ha. ulan esprisini açıklayan adamın gözyaşları)

Bazıları sırf bu cümleyi kurmak için yaşıyor adeta.

bi keresinde
sevgilim olduğunu unutmuştum

Geri