he ya… sormayın, bu konuda çok muzdarip biriyim…Şu masum temiz kalpli yavruyu bir seven çıkmaz mı. Yapın bir güzellik.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
he ya… sormayın, bu konuda çok muzdarip biriyim…Şu masum temiz kalpli yavruyu bir seven çıkmaz mı. Yapın bir güzellik.
Utangaç senihe ya… sormayın, bu konuda çok muzdarip biriyim…
kim o? çıksın ortaya…Adamın haremi var Sjsjssj
Kes şımarma sende sevilmedim dersen öl yani. Kızlara kandırma gelip sana şefkat gösterirler Sjsjsjkim o? çıksın ortaya…
hakkımızı yemiş djjdjffj
Allahtan kork Allahtan…Kes şımarma sende sevilmedim dersen öl yani. Kızlara kandırma gelip sana şefkat gösterirler Sjsjsj
Canım he he yaAllahtan kork Allahtan…
şurada uslu uslu eğlenceme bakıyorum :d
konu kilit :dCanım he he ya
Yayına girdiğimde gördük neler olduğunu Sjsjsj Wild sahneyi terketti Aahah :d
ben az sevildiğim ve özel hissettirilmediğim yerde duramıyorum. çünkü ben sevdim mi bu kişiye benim için ne kadar önemli olduğunu hissettiriyorum, sevme, sevgiyi gösterme tarzının benzer olması önemli. sevgili, arkadaş fark etmez. az sevilmek ya da sevginin gösterilmeyeni yan etki bırakır bende.
Muhtesemsin diye mi yan etki yapmiyor yani?Muhtesemligime nasıl etki edecek :S
Avrali misin?
Forumda bu konuda çekimser oy kullanmak istiyorum.Zira pek bir işe yaramaz (görmek için dmAvrali misin?