Çok sevilmek sizde yan etki yapar mı?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 588 gün önce görüldü
Sevin.. ama vazgeçilmezmiş gibi davranmayın..
Öyle hissettirilip de poposu kalkmayani görmedim.. (ben dahil)

ben az sevildiğim ve özel hissettirilmediğim yerde duramıyorum. çünkü ben sevdim mi bu kişiye benim için ne kadar önemli olduğunu hissettiriyorum, sevme, sevgiyi gösterme tarzının benzer olması önemli. sevgili, arkadaş fark etmez. az sevilmek ya da sevginin gösterilmeyeni yan etki bırakır bende.

Keşke sevseler de yan etki yapsa. Seviyormuş gibi yapıyorlar bana genelde…

sevilmek nasil bi duygu

Sevin.. ama vazgeçilmezmiş gibi davranmayın..
Öyle hissettirilip de poposu kalkmayani görmedim.. (ben dahil)
Zaten burada söylenmek istenende o zaten.

Şeyiniz başınız oynar mı demek isteniyor

yapıyor ya.. çok sevilmek isterim, ilgi de isterim ama böyle kısıtlanmayacağım, sürekli hesap falan sormayacak, otu boku kıskanmayacak.. o dozu ayarlamak önemli yoksa cidden boğuluyorum. Yağmur'a da katılıyorum vazgeçilmez olduğunu düşünen insan kendini üstün, karşısındakini ezik görme eğilimine kapılabiliyor. Zaten hiçbir ilişkide kimse vazgeçilmeziniz olmamalı.

Bu forumun kizlarini okuyunca 'ya sen neden bu kadar duygusuzsun' diyorum kendime.. iyiki süreyya var :d

ksjsj ya benim posttan ötürü böyle söyledin değil mi? darlanmayı sevmiyorum, kimse sevmez; yanlış anlaşılmış olmayayım. ben sevdiğim insanı sevgimden şüphe ettirmem aynısını da muhatabımdan beklerim, bunu demek istedim sadece. duygusuz değilsin, aynı şeyleri farklı söylüyoruz hepimiz jdjs

yapmaz boğabilir ilgiden delirtsin beni xd

s1k1lmam ben boğ beni ilgiye canisi

Herkes sevmesin beni. Aklımdaki sevsin.

Geri