çok sevdiğin birinden zamanla uzaklaşmak

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Taraflar birbirine zarar vermeye başladıysa ve iletişim kopukluğu yaşanıp sorunlar çözülemez hale geldiyse elbette uzaklaşmak en doğrusudur.

Zamanla fikirler değişiyor ve insanların anlaşamayıp araya mesafe koyma çabasını, kişisel bir kavga haline getirmemek gerekiyor. İki taraf da kendi açısından haklı olabilir fakat arada uyuşmazlık vardır. Sevgi, her zaman yeterli gelmez.

Nefret ettiğim insanlara da gülümseyebilen, hallerini hatırlarını sorabilen biriyim.
Sevmiş miyim kısacası, emin miyiz?

ya skdjfjfjfjfjfjfjfjfj kimseden uzaklaşacak kadar yakınlaşmıyorum fkfjfjfjfj
neresi olduğu hiç önemli değil. baktım yakınlaşıyor gibi oluyorum hemen terk ediyorum bulunduğum yeri. Ben nasıl evlenmişim şaşırıyorum fkgj
Arkasından dedikodu yapabileceğim 2. bir arkadaşım olsa güzel olabilirdi evet. o yüzden kadının dedikodusunu kendisiyle yapıyorum napim skfjfjj cağnım Aysel. <3

of ne güzel herkes olgun, hislerini duygularını yönetebiliyo. bi ben malım....hayal de kuruyorum beklentiye de giriyorum..deli divane seviyorum da.. günlerce üzülüyorum da.... bu isin sırrı ne arkadaslar ya, tebrik ederim.

böyle insanlar o kadar çok ki geçmişim de... hepsinden resmen başka bir atmosfere geçmiş uzay mekiği gibi uzaklaşmışım. hem bir yere kadar bana eşlik etmişler, hem de daha ileri gidemeyeceklerini onlara öğretmişim. bence iyi de olmuş...

15 yıldır görüştüğüm insanlarda var, 4-5 yıl hayatımda var olmuş ve artık olmayan insanlar da... zaman kaybı demeyeceğim, kısa yol arkadaşlarıymış, iyisi de vardı kötüsü de hepsi benim tecrübemdir...

Yazmis miyim diye baktim, evet yazmisim :D
Mesela o zamanki dusuncelerimle su anki de cok farkli. Ben bile bu kadar degisebiliyorken, karsidakilerin degismemesini beklemek de sacma.

Yine de sogurken bile benden tarafli bir sey ise, mutlaka aciklamasini yaparim. Karsi taraftan kaynakli ise, duruma gore ya aciklamasini isterim ya da kendi haline birakirim.

Bazen oluyor. Çok seviyorsak yapmayalım böyle şeyler ama…

Olur öyle şeyler,Allah tren kazası vermesin.

Hizmet bağımlılığı uzaklaştırıyor beni. Sana değer verdiğim için, değer verdiğim insanın mutlu olması adına ilgi göstermek başta olmak üzere muhakkak ki “iyi ve güzele dair” şeyler yapıyorum.

Ama bu bana misyon olarak yüklenirse, naz yapmanın ardı arkası gelmezse, dikkat çekmek için saçma salak hareketler başlarsa. Şair ceketli çocuğa dönüp çaketimi alıp giderim.

Üstat Altınmeşe’nin dediği gibi ;

Hasan kalasında aman, caketim kaldı
O cakettir güzel eder adamı
Ergen kızlar alsın benim kadamı

Temeli sağlam olmayan her bina vakti geldiğinde yıkılır. Aradaki sevgi bağı güçlü olsa yıkılmazdı. Yıkılmasına müsaade edilmişse de zaten hiç olmamıştır o bağ.

Geri