çok sevdiğin birinden zamanla uzaklaşmak

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Aslında tam olarak başlıktaki gibi değil meramım. O hissi nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum. Yani eskiden sevdiğiniz birinden bir olaydan sonra uzaklaşarak geri dönüşü imkansız bir noktaya kaymanızdan bahsediyorum. Bir daha o ilişki eskisi gibi olmaz. Ve her arkadaşla da yaşanmıyor bu, bazı insanlarla kaldığın yerden devam edebiliyorsun ama bazısıyla mümkün olmuyor bu.
Bazı ilişkilerin ömrü oluyor sanırım.

Katılıyorum ..
Zorlamayada gelmiyor bu ilişkiler o tadı alamıyorsun. Güzel anılar olarak kalıyor

Soğumak.
Çok şey paylaştıktan sonra,
Nasılsın demesi bile rahatsız edici oluyor bazılarının.
Bu his çok kötü gerçekten,dönüp geriye baktığında.
Nassı olabilir böyle bişi.
Dedirtiyor.

Ay bu da yazıyo yazıyo sonra aslında o değildi meramım diyo

T U H A V

Ben zamanla değil bir anda uzaklaşıyorum.Bir sözü bir sesi yetiyor.Hissetmek ve içe sinmek önemli bende.Hep kalbimle hareket ettim çünkü.O ne dediyse o oldu.Aklımda kalbimdir benim.
Zamana yaymak yoruyor, biliyorsun sonu çünkü, hata da yaptırabiliyor.
Sevdiğin kişiyi onsuz da seversin hem de öyle güzel seversin ki.Kattığın anlamı o varken belki hiç yaşamamışsındır.
An belki de zamana yaymaktan daha yeğ olabiliyor.

Ben sevince de yakin degilim.

Ben sevince de yakin degilim.

Hatam yoksa kendimden eminsem saglik olsun derim ama bazen acaba yanlis miydim diye dusunduruyor :nopsrn:

resmine bakınca bile artık tanıyamadıklarım var.

Normal geliyor bana!
Hayat degisiyor cunku sen degisiyorsun, o degisiyor, fikirler, zevkler, zaman degisiyor
buyuyorsunuz, torpuluyorsunuz kendinizi, sekilleniyorsunuz
Eee hic kimse stabil degil, hayat onu da donusturuyo
Belki de sizin sevemeyeceginiz bi seye
Bazilari ile ayni yolda yururken, bazilari ile yol ayrimina gelebiliyosunuz
Zaman cok acimasiz bir sakaci yapacak bir sey yok :)

erkek kız ile tanışır. güzel bir muhabbetleri olur.

zamanla samimiyet artar. er kişi, hatun kişisinden hoşlanır. söyleyeyim mi söylemeyeyim mi derken söylemeye karar verir. Oysa hatun kişisi olaya hiç öyle bakmamıştır. Şok olur haliyle, garipser bunu tabi. Ok yaydan çıkmıştır bi kere.

Hatun kişisi eğer olaya er kişisi gibi bakmadıysa (ki genelde bakmazlar) bu duyguları karşılıksız bırakır.

Dal kırıldı ya bi kere artık; uzaklaşır, kaçar gider er kişisi. Araya soğukluk girer, hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Arkadaş gibisindir ama değilsindir. Gülüyorsundur ama için kan ağlıyordur. Ve zaman.... Zamanla varlığı dert olur, huzursuz olursun. Sevgi yerini nefret olmasa da bi hoşnutsuzluğa bırakır.

Sakatlanan at gibi olursun, birinin gelip senin acını dindirmeni beklersin.

Artık hiçbir şeydir ve hiç kimsedir.

bu illa sevgili olacak diye bir kural yok
uzaklaşmak pek huyum değil radikal çözümlerim var benim

Zaman uzaklaştırıyor. An geliyor, herkes kendi tercihini yapıyor, kendi yoluna devam ediyor.

Kisacasi insannar degisir

Olur oyle

Beklentileri çok yüksek tutmakTan kaynaklı yaşanılan hayalkırıklığının sonucudur.
İnsanlara çok anlam yüklememek gerek ve biraz da halden anlamak .

Tanımadan çoklarda değer ve yargı oluşturmaktan olabilir.

Ben genelde kendim tuketiyorum
Insanin potansiyeli belli, yani ne kadar paylasabilecegin, ne kadar katabilecegin baskasina
Kisa surede cok fazla sey paylasmaya calistigim kisilerde oluyor genelde bu, artik paylasacak seyler azalinca uzaklasiyorsun ister istemez. Sakin sakin bir arkadasligim olmuyor pek benim :D Niye boyleysem :D

Çoğu okul arkadaşlığının sonu.

Sıvaları dökülür, astarın altını görürsünüz. "Heee" dersiniz buymuş meğer.

Geri