çok sevdiğin birinden zamanla uzaklaşmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir şey yaşamadan çok yakınlaşıp soğumam insanlardan. Mutlaka bir şey olmuştur ve niyetinden şüphe duymuşumdur. Çok yakın dostum kardeşim dediğim insandan soğumam için beni hayal kırıklığına uğratması lazım. Yoksa canım istedi senden soğudum bir yapım yok benim.
Zaten o kadar seçer alırım ki insanı hayatıma göndermem de almam da zordur.

gerizekalı olduğum için bi yazmasına yakınlaşıyorum hemen çok malım yaaaaa. gel ve ağzıma sıç.

Ben katılmıyorum buna ya. Gerçekten sevdiysen uzaklaşamazsın. Ben öyleyim yani. Sonuna kadar düzeltmeye çalışırım. Karşımdakinin de sevgisinin yalan olduğunu anlamışsam vazgeçerim. İnsan sevince her türlü kopamıyor.

kişisel sorunlar olmaksızın uzaklaşılan ilişkilerin samimiyeti beni şüpheye düşünür. eskiden gösterilen sevginin veya hoşgörünün samimiyetten uzak bir olay olduğunu düşünürüm e bu durum da beni kişiden uzaklaştırır. onun haricinde bireysel sorun yaşamadığım birinden uzaklaşmam. seviyor ve sayıyor isem orta yolu bulmaya çalışırım -çoğunlukla- .

ay canım stock... tam bi duygusal toptur....

Moderatör tarafında düzenlendi:
-Uzun bir süre yalniz kalmaya ya da mesafeli olmaya ihtiyacim vardir; hayatimda bir seyler ters gidiyordur.
-Çok sevmemisimdir.
-Aslinda hiçbir zaman sevmemis de olabilirim.

Bir de uzaklaşmak isteyip sürekli dibimizde bitenler var :(

Hayatımın belli donemlerinde her insandan nefret edecek kadar soğudum, soğuyorum. Çok sevdiğim insanlar bu durumu biliyor ve bana tolerans tanıyor , bilmeyenlere de ben kendim " bu durumu kendi içimde çözmem lazım , çözünce ben sana gelirim" diyerek anlatiyorum. Burada bunu bir kaç kez stock tecrübe etti ve biliyor durumu o yüzden öyle bir şey olduğunda fazla üstüme gelmiyor.

Bu söylediklerim elimde değil mesela , bir tavır olarakta yapmıyorum.Sebepsiz uzaklaşabiliyorum ve geri döndüğümde sogukluk hissedersem de komple uzaklâsiyorum

Hayatımın belli donemlerinde her insandan nefret edecek kadar soğudum, soğuyorum. Çok sevdiğim insanlar bu durumu biliyor ve bana tolerans tanıyor , bilmeyenlere de ben kendim " bu durumu kendi içimde çözmem lazım , çözünce ben sana gelirim" diyerek anlatiyorum. Burada bunu bir kaç kez stock tecrübe etti ve biliyor durumu o yüzden öyle bir şey olduğunda fazla üstüme gelmiyor.

Bu söylediklerim elimde değil mesela , bir tavır olarakta yapmıyorum.Sebepsiz uzaklaşabiliyorum ve geri döndüğümde sogukluk hissedersem de komple uzaklâsiyorum
sebepsiz degil, tahtalar eksik biraz

anlik sogumalarim cok oluyor. eeen nefret ettigim huyum. kucucuk ters bi hareketini gorsem puuu yaziklar olsun ben kimlere deger vermisim moduna geciom. cok kotu. kisinin o hareketinden bir suru cikarim yapiyorum kafamda. asip kesiyorum hic konusmadan. degistiremiyorum bu huyumu.

paranı hesabına yatırıyorum hilal tamam

Geri