Çok Sesli Gülen İnsan Hakkında Ne Düşünürsünüz

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Tanıdığım samimi oldugum kalabalık bir ortam ise gülerim.Ama diger turlu tanimadigim insanlar varsa sesim bile cok cikmaz.

Ne düşüneceğim allasen? Kendimden bahsetmek gerekirse, ortamın önemi var bu tarz durumlarda benim için. Bazı ortamlar kaldırmaz, bazı insanların yanında rahat olamam ben misal. Allah biliyor ya kıkırdamayı seven bir insanım ama tutup da, bunu ciddi bir ortamda yapamam ya da yakın hissetmediklerimin yanında olmaz.

Yerine mekanına göre göre değişen durum amaç dikkat çekmekse kötü oluyor ama samimi bir kahkaha normal karşılanır :)

Dikkat çekmeye çalıştıklarını.

Herşeyin altında birşey aramak.

Yer ve mekanına göre değişir.
Ama gülmek güzeldir ve bulaşıdır.
Altttan alttan bende eşlik ederim yüzüm gülümser neden tepki göstereyim :)

hiç yoktan eski sevgilimi hatırladım.
feyza, gülmez bildiğin kişnerdi. hatta o kadar kişnerdi ki; bazen bu durum oturduğumuz mekanlardan kovulmamıza dahi sebep olurdu. kendini kontrol edememe gibi bir talihsizliği de vardı tabi, sus dedikçe kahkahanın dozunu desibel desibel arttırıyordu. evde olduğumuzda saatler boyunca saçmasapan şeyler için hayvanlar gibi kahkahalar atardık, dahi sırıtılmayacak şeylere. tabi zaman geçtikçe alışmış, kahkahalara duyarsızlaşmıştım. hatta bazen şuh dahi buluyordum. şuh bulduğum zamanlarda ise at gibi hissediyordum. hey yavrum, güzel günlerdi be..
her şeye rağmen feyza 1,75 boyuyla kişnemenin hakkını veren hakikatli bir kadındı, toplumun ifadesiyle: at gibiydi..

Bazıları rahatsız edici

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Canının çok sesli gülmek istediğini. Diyeceğim de. Geçen ortak alanda sınava beş kala konuşuyoruz arkadaşlarla, kızın teki belirli bir periyodda kahkaha da atmıyor bağırıyor adeta. Tam bir şey söyleyeceğim, kız gülüyor, unutuyorum.
Başkalarının özgürlüğünü kısıtlamadığı sürece istediği kadar kahkaha atsın ama baktın ki tüm herkes sana sus diyen bakışlar atıyor, sus yani.

Bağırmadığı sürece bir sıkıntı yok, bazı insanların gülmesine bile gülebilirsiniz.
Gülün arkadaşım, gülmek güzel ve bedava olan yegane şeylerin başında geliyor.

Ben gülen kisilere dayanamıyorum bende gülüyorum.
Sessiz gulmemi olur yahu o ne oyle,guldugunuz zaman kahkahaniz duyulacak.
Ama fazla abartmadan.

neden çok sesli gülüyor
diye düşünürüm

aa bu iç oğlanı. yine rezil olduk kalksak mı burdan diye düşünürüm :D

Geri