Düşünmem.
Ama hakkında düşündüğüm ve beni ne yazık ki düşünmeye sevk eden bir şey var. Günden güne bu forumdaki profillerden tiksinmeye başladım. Fark ettiyseniz insanlar demiyorum, profillerden nicklerden avatarlardan ibaret varlık formlarına dönüşüyor buradaki herkes gözümde. Yani şu başlığı görünce merak ettim, bir insan neden gülen insanlar hakkında ne düşünüldüğünü mesele etsin ki? Demek ki kendi gülen insanlar hakkında bir şey düşünüyor ki başkalarının düşüncelerini de merak ediyor. Başlığa girince anladım ki bu kollektif bir ruh hastalığı imiş. Bak isim de veriyorum Phoibos, Hiç Düşünce ve Oldstone dışında herkes bu durumu garipsemeden iyi yada kötü "düşüncelerini" beyan etmiş.
Bizim millet aslında çok zeki de salağa mı yatıyor yoksa bu materyalist nedenselliğin yanlış yorumlanması genetik kodlarımıza mı işlemiş ya da bu toprakların havası suyu mu yaramıyor çözebilmiş değilim. Her nanenin arkasında bir "neden" aramak oldukça saçma bir tutum. Sorgulanması gereken hiçbir şeyi sorgulamayıp bu kadar manasız şeylerin arkasına fikirler entegre etmek ruh hastalığı ama. Yahu tanımadığınız biri sesli gülmüş diye bu kadar düşüneceğine hayatına anlam katacak şeyler üstüne düşünsen memlekete Zizek olurdun. Tam da bu tutum yüzünden "Bu kız bana gülümsedi ve günaydın dedi kesin benden hoşlandı" gibi algılarla insanlar taciz ediliyor. Tam da bu tutum yüzünden etek giymişti, şunu yapmıştı, şu saatte dışarıdaydı diye kadınlara tecavüz ediliyor. Bu iğrenç zihniyetin gelişmiş formları bunlar.
Sen bunları düşünüp yazacağına hayatına anlam katsana diyecek sivri zekalı arkadaşlar varsa eğer ki forumsal söz konusu yani illa ki vardır, bunu amme hizmeti olarak yapıyorum çiçeğim. Bir kişiye dahi bu durumun sağlıksız ve ahmakça olduğunu fark ettirebilirsem yaşamış olmak durumuma bir artı kazandırmış olurum.
Haydi iyi seyirler.