Çok aşıksınız ve o da başka birine aşık oldu, ne yaparsınız?

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 3734 gün önce görüldü

Çok aşiksiniz oda baska birine asik oldu ve gözünüze sokuyor bunu naparsiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    12
Hamburgerin yanında patates yemek gibi,
Balıkla rakı içmek gibi,
Vapura binince martılara simit atmak gibi.

Aşık olmak bu kadar doğal ve normak nesi saçma ?

Çok sevdiğin bir yemek düşün ilk başlarda sanki bir daha yiyemeyecekmiş gibi yersin doymaya başladığında daha sonra yine yiyebileceğin gelir.
Aşkta böyledir, aşık olduğunda zihnin bulanıklaşır normalde yapmayacağın davranışlar sergilersin. Doymaya başladığında zihnin netleşir daha doğru kararlar almaya başlar ve ondan uzaklaşırsın.

O bitmeyecekmiş gibi gözüken duygudan hatıralar ve yalanlar kalır.
Ayrıca martılar balıkçıl hayvanlardır simitçil değil üstadım.

Çok sevdiğin bir yemek düşün ilk başlarda sanki bir daha yiyemeyecekmiş gibi yersin doymaya başladığında daha sonra yine yiyebileceğin gelir.
Aşkta böyledir, aşık olduğunda zihnin bulanıklaşır normalde yapmayacağın davranışlar sergilersin. Doymaya başladığında zihnin netleşir daha doğru kararlar almaya başlar ve ondan uzaklaşırsın.

O bitmeyecekmiş gibi gözüken duygudan hatıralar ve yalanlar kalır.
Ayrıca martılar balıkçıl hayvanlardır simitçil değil üstadım.

Önemli olan martının etçil olması değil ki elindeki simiti paylaşmanın verdiği hazdır. Bir yemeği her öğün yemekten daha ötedir aşk seninle büyür ve güzelleşir. Olman gerekeneler sana toplumun dayatmalarından öte değildir.

Önemli olan martının etçil olması değil ki elindeki simiti paylaşmanın verdiği hazdır. Bir yemeği her öğün yemekten daha ötedir aşk seninle büyür ve güzelleşir. Olman gerekeneler sana toplumun dayatmalarından öte değildir.

Gerçekçi biriyim ve olmadığım biri gibi davranmak saçmalık
Polyannaya dağda tecavüz etmişler "ne güzel dağ havası aldım" demiş.
Bir insanı sevmek onun için değişmek kendi kurallarıma aykırı benim kurallarıma aykırı olan şeye tahammül edemiyorum.

Gerçekçi biriyim ve olmadığım biri gibi davranmak saçmalık
Polyannaya dağda tecavüz etmişler "ne güzel dağ havası aldım" demiş.
Bir insanı sevmek onun için değişmek kendi kurallarıma aykırı benim kurallarıma aykırı olan şeye tahammül edemiyorum.

Kurallarını yesinler :) Tahammül edemediklerimizle yaşamadığımız bir dünya göstersene :hi:

Kurallarını yesinler :) Tahammül edemediklerimizle yaşamadığımız bir dünya göstersene :hi:

Kendi dünyamda kuralları ben belirliyorum. Başkasının dünyasında yaşadığında kuralları başkası koyar sen uygularsın. Benim dünyamda tahammül edemediğim şey yok olur.

Söylemeden edemeyeceğim şu aşkım sözüne de ayrı bir sinir oluyorum
Çamurumsu ve vıcık vıcık

Kendi dünyamda kuralları ben belirliyorum. Başkasının dünyasında yaşadığında kuralları başkası koyar sen uygularsın. Benim dünyamda tahammül edemediğim şey yok olur.

Söylemeden edemeyeceğim şu aşkım sözüne de ayrı bir sinir oluyorum
Çamurumsu ve vıcık vıcık

Aşkım demek yada kalıpları kullanmak zorunda değilsin hoş bana niye söyledin ki ?:dusun: Ben sana aşkım demem zaten :D

Hımm tahmin edeyim despot monotonlaşmışlık ve aşırı mantıkçılık .. Hukukmu okudun sen ?

En kötüsü nedir biliyor musun ? Kapasitesi olupta kendini kısıtlayan insandır. :hi:

Ben bi kıza aşık olsam oda başka bi erkeğe aşık olsa bende tutar o erkeğe aşık olurum.sevgilimin sevgilisi sevgilimdir.genişliğim konya ovası adfs :p

Kisiye göre degisir herzaman ama şu bir gercektir ki Askin dize getirmeyecegi gözünü ķör edemeyecegi bir insan yoktur büyük konusmamak lazim kurallar askta tutmaz

ben sana aşığım de

belki sokmaz gözüne

Benim gördüklerimi duyduklarımı şaşırmak istediğin bir gün anlatırım.

Toyluğuma gelirsek eski bir deyişle

Aklında bin tilki dolanır biri diğerinin kuyruğuna değmez.

Bana maval okuma hayatin ve hislerin ne oldugunu ne kadar dibe vuruldugunu ve sasirilacak bir ahlak kalmadigini biliyorum .
Ama ask degismedi hala bir yerlerde bekliyor seni cok konusup bosluga dusme , ha bu arada insan tezi dinlemek istersen gel .)

Bana maval okuma hayatin ve hislerin ne oldugunu ne kadar dibe vuruldugunu ve sasirilacak bir ahlak kalmadigini biliyorum .
Ama ask degismedi hala bir yerlerde bekliyor seni cok konusup bosluga dusme , ha bu arada insan tezi dinlemek istersen gel .)

Bu forumda beni daha önceki forumdan hatta ondan öncekinden tanıyan insanlar var.
İstersen adreslerini vereyim gir bir bak şuankinden farkı bir cümle kullanmışmıyım bir bakarsın. Hatta çalıştığım yere dahi gelip sorabilirisin

İrc ve forumlarda 14 senem bitecek senden fazla hatta iki katı kadar insanları tanıyorum.
Abla diyip sonra bitanem diyende, en yakın arkadaşını bir erkek için terkedende gördüm.
Bunları yapanlardan birisi şuan bu forumda ve görebileceğin en namuslu şekilde duruyor.

Benim ahlak kurallarım sizinkilerden daha katı olduğu doğrudur. Bundan 10 sene sonra karşılaştığımızda da aynı şeyi söylüyor olacağım.

Bu forumda beni daha önceki forumdan hatta ondan öncekinden tanıyan insanlar var.
İstersen adreslerini vereyim gir bir bak şuankinden farkı bir cümle kullanmışmıyım bir bakarsın. Hatta çalıştığım yere dahi gelip sorabilirisin

İrc ve forumlarda 14 senem bitecek senden fazla hatta iki katı kadar insanları tanıyorum.
Abla diyip sonra bitanem diyende, en yakın arkadaşını bir erkek için terkedende gördüm.
Bunları yapanlardan birisi şuan bu forumda ve görebileceğin en namuslu şekilde duruyor.

Benim ahlak kurallarım sizinkilerden daha katı olduğu doğrudur. Bundan 10 sene sonra karşılaştığımızda da aynı şeyi söylüyor olacağım.

Anlasilan forumlarda curutuyorsun ömrunu.
Bunlar ne ki ? Sen gercek hayattan bir yudum al 14 senedir yaptigin analizlerin sanal alemden olmasi senide silik bir duruma getiriyor neden biliyormusun ? Klavyenin kemigi yoktur yazar cizer bozarsin ne kadar gercek ne kadar dogru bilemezsin ayrica insanlarin nahos bile olsa duygularini elestirmek sana bana dusmez hoslanir sever birakir ahlaksizlik boyutu Allah tadir. Acikcasi verdigin örnekler ile seni fazla ciddiye almamam gerektgini gördüm zira yazi ve profillerle hayal dünyanda kurguluyor elestiriyorsun baskasinin hatalari seni neden dogru yapsin ki ¿
Cidden gereksiz zaman harcadim bu konuya .
Edit , büyük konusma iyi geceler.

Anlasilan forumlarda curutuyorsun ömrunu.
Bunlar ne ki ? Sen gercek hayattan bir yudum al 14 senedir yaptigin analizlerin sanal alemden olmasi senide silik bir duruma getiriyor neden biliyormusun ? Klavyenin kemigi yoktur yazar cizer bozarsin ne kadar gercek ne kadar dogru bilemezsin ayrica insanlarin nahos bile olsa duygularini elestirmek sana bana dusmez hoslanir sever birakir ahlaksizlik boyutu Allah tadir. Acikcasi verdigin örnekler ile seni fazla ciddiye almamam gerektgini gördüm zira yazi ve profillerle hayal dünyanda kurguluyor elestiriyorsun baskasinin hatalari seni neden dogru yapsin ki ¿
Cidden gereksiz zaman harcadim bu konuya .
Edit , büyük konusma iyi geceler.

Bak bu mesajının karşılığını daha ilk cümlemden vermişim. Klavyenin kemiği yoktur cümlen yüzünden senin gibi insanlar burada olmadıkları biri gibi davranmaya bayılıyor. İstediğinde manken bile olabiliyorsun "olmadğın biri gibi davranmak" işte gerçek siliklik budur.
Hayatımda senin gibi ahkam kesip adını bile söylemeye çekinen çok insan gördüm.
İşte bu durumdan dolayı senden çok daha iyi birisi olduğumu rahatlıkla söyleyebiliyorum.

Herkese cevap vermeye bayılıyorum, özelliklede senin gibi genç nesile ders vermeye bayılıyorum. Ne yaparsın abilik duygularım kabardı.

Uslu bir çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin

Geri