Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ups sanal beyin bana cevirmis oklari ağir abimiz kendi kalesine gol atarken isaret ediyor birde bak bak bak =)
Bak bu mesajının karşılığını daha ilk cümlemden vermişim. Klavyenin kemiği yoktur cümlen yüzünden senin gibi insanlar burada olmadıkları biri gibi davranmaya bayılıyor. İstediğinde manken bile olabiliyorsun "olmadğın biri gibi davranmak" işte gerçek siliklik budur.
Hayatımda senin gibi ahkam kesip adını bile söylemeye çekinen çok insan gördüm.
İşte bu durumdan dolayı senden çok daha iyi birisi olduğumu rahatlıkla söyleyebiliyorum.
Herkese cevap vermeye bayılıyorum, özelliklede senin gibi genç nesile ders vermeye bayılıyorum. Ne yaparsın abilik duygularım kabardı.
Uslu bir çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin
Ups sanal beyin bana cevirmis oklari ağir abimiz kendi kalesine gol atarken isaret ediyor birde bak bak bak =)
Pardon Ahkem ¿ senin idrak sorunun var insanlarin iliskisi uzerinden ahkem kesen sensin yok biri birinden büyükmüste asik olmus o ona da yahu sen dedikoducu musun ¿ sanane insanlarin yasamindan bunlar üzerinden akilli gecinen sen kalkmis birde bana ahkem (ahkam) kesiyorsun diyorsun olmadi birde gün falan yap 14 senenin epey dedikodusu olur.
Yok adimi soylemeye cekiniyormusum yok olmadigim biri gibiymisim denge sorunu var sende , sana asla ben suyum buyum demedim sende aksini ispat edecek biseyle karsilasmadin ama ben bisey tespit ettim "klavye delikanlisi" dedikleri sen olmalisin.
Kesiyor biciyor yapistiriyorsun ee nasilsa kelimeler üretken =)
Sayet ders vermeden önce sen bir ders al mesela insanlarin dedikodusu neden yapilmamasi gerekir yada aslaaaaaaaaa yapmam ben dogrucu davutum derken basina her an herseyin gelebilecegini yada yada insanlarin hatalariyla beslenmemen gerektigini ögrende gel hadi bakim =)
Yoksa yoksa sen wampir misin ¿ aman tanrim !
Neyse neyse ruhumu dinlendireyim ben evet evet .d
Bu kadar uzun yazıp hiç bir şey anlatamamak.
Ahlak denen şey insanın sınırıdır. Mesela arkadaşının eşine o gözle bakılmaz.
Kendinden büyüklere ilgi duyman ahlaksızlık olmaz. Paraya ihtiyacı olan birisinin hayat kadınlığı yapması ahlaksızlık olmaz. Herkesin içinde abla abla deyip sonra sevgilim diyorsan işte bu ahlaksızlıktır. Aynı şekilde seneler süren arkadaşlığı bir erkek yüzünden bitirmek de ahlaksızlıktır.
Dedikodu, başkalarının kişisel ve özel konuları hakkında yapılan konuşmalardır.
Ben özel konuşmuyorum ki dedikodu olsun, zamanında herkesin şahit olduğu olayı gelip burada yine herkesin ortasında yazıyorum.
Sana gelirsek; yukarıda ettiğin hakaretleri ve yanlışları öğretmek istiyorum.
Tartışmalarda üslubun kişiliğinin yansımasıdır. Ben hayatımda hiç bir tartışmada hakaret etmem, karşımdakine olabildiğince fikrimi anlatmak isterim.
"Klavye delikanlısı" ise internet üzerinden hakaret eden kişiler için kullanılır. Hakaretlerin arasında seçebildiklerimi öğretici şekilde cevaplandırdım.
Nasıl desem; gidip ruhumu dinlendireceğim.
Selam casper , hala abla diyor asik olmus diyor ahlaksizlik diyor pardonda insanlarin ozel mevzusu degil mi bu ¿ sanane banane $
Takmis gidiyor toslamasa bariiii =)
Senden ancak ve ancak dedikodu nasil yapilir o ögrenilir yaş ilerledikçe anlaman zorlasiyor saniyorum .
Ahlaksizlik sadece bahsettigin seyler degildir bana gore ahlaksizlik baskasinin özel hayatindan beslenmekte olabilir.
Kendini her ne kadar iyi göstermeye calissanda adil olman zor görünuyor zira hala baskalarinin hatalariyla kendini aklamaya calisiyorsun.
Ahlak mevzusuna inmiyorum cunku bi sende yok herkes bu kavrami tasiyor saniyorum.
Karsimda adil bir insan olmadigi icin bu konuyu burda noktaliyorum , benim kaile aldigim insanlar asil ve adil olmali firsatci ve dedikoducu değil .)
Hala abla diyor ( guldum buna ) sanane milletin askindan hatasindan ilahi seni .
Neyse kendine iyi davran hatta kendini sev biraz da =)
Birde ne olursan ol önce insan mertebesinde ol saygilar ağir abiiii
=)
Annemi katarak senin aldigin terbiye belli aslinda hala dedikodu yapiyorsun basina gelecek var.
Ama cok saygisiz ve hadsizsin gercekten Allah a havale ediyorum seni.
Annemi yazma bir daha hic bir yere hadsiz.
İşte gelmek istediğim nokta bu senin için yanlış olan herkes için yanlış olmalı başından beri bunu anlatmaya çalışıyorum.
Keyifli forumlar dilerim.