Coin günlüğüm

• Kullanıcı eviL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 84 gün önce görüldü
Adamın üye günlüğüne açtığı sayfaya güzel çöktük. Ben çıkıyorum :p

Screenshot_2021-03-18 Yarının Dünyası Bu, Paribu.png

3 gün sonra Holo yükseliş ivmesine tutunamadı.
BAT 5 TL'den 9 TL'ye yükseldi.
Ravencoin'de 1,300 seviyesinden 1,600 seviyesine rahat ulaştı.
En çok övülen ve bu sıralar popüler olan Chiliz 'de ise herhangi bir hareketlilik yok.
Genel olarak 1-2 'si dışında bazıları yükseldi bazıları ise hala aynı seviyelerde seyrediyor. Yinede 10 tl kâr bıraktı bize.

Ekli dosyayı görüntüle 30438

3 gün sonra Holo yükseliş ivmesine tutunamadı.
BAT 5 TL'den 9 TL'ye yükseldi.
Ravencoin'de 1,300 seviyesinden 1,600 seviyesine rahat ulaştı.
En çok övülen ve bu sıralar popüler olan Chiliz 'de ise herhangi bir hareketlilik yok.
Genel olarak 1-2 'si dışında bazıları yükseldi bazıları ise hala aynı seviyelerde seyrediyor. Yinede 10 tl kâr bıraktı bize.
Eth doyum evresine ulaşıyor gibi. Eth yerine Raven coin mantıklı geliyor banada.

Eth doyum evresine ulaşıyor gibi. Eth yerine Raven coin mantıklı geliyor banada.
ETH çok karanlık ne olacağı bilinmiyor. Kimileri madencilik bitiyor kimileri daha güçlü sistemlere gerekecek diyor.
15 Nisan'da hard fork bekleniyor. Biraz ETH alıp hard fork'u beklemekte mantıklı geliyor kulağa.
RavenCoin benimde favorim. BAT'ı felan rastgele almıştım ama en çok yükselen BAT oldu :)

ETH çok karanlık ne olacağı bilinmiyor. Kimileri madencilik bitiyor kimileri daha güçlü sistemlere gerekecek diyor.
15 Nisan'da hard fork bekleniyor. Biraz ETH alıp hard fork'u beklemekte mantıklı geliyor kulağa.
RavenCoin benimde favorim. BAT'ı felan rastgele almıştım ama en çok yükselen BAT oldu

:)alt coin olarak dota birde bende 2 3 haftadır %7 %10 bandında.Diğerleri kazandırdı. Dota kaldı öyle. Eth için biraz araştırma yaptım.Minning falan muhabbeti var biliyorsundur.Ekran kartları çoğu çinin bir bölgesinde üretiliyormuş.Mayıs sonu gibi normalleşme olup seri üretime geçecekmiş. Ondan sonra işte eth durumu belli olur.

Ben ana paramı ikiye katladıktan sonra yatırdığım parayı çekip geri kalanını sepet yaparak nadasa bıraktım.. darısı sizin başınıza :)

Geri