Coin günlüğüm

• Kullanıcı eviL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 81 gün önce görüldü
Coin veya Kripto para diyince herkesin aklına BitCoin gelir. En bilineni bitcoin'dir. Fakat bitcoin'den hariç binlerce alt coin var.
Bende ufak tefek uzun vadede yatırım için diğer alt coinlerden aldım ve yükselişlerini yada düşüşlerini buradan hep beraber takip edeceğiz :)

15.03.2021 / Yatırım Miktarı: 200 TL

Chiliz almak için girmiştim girmişken hepsinden alayım dedim :D
Screenshot_2021-03-15 Yarının Dünyası Bu, Paribu.png

Fakire bak 200 lirayla bir de sepet yapmış.

Al sata girme yiğenim. Ethereum al dursun.

Benim şahsi fikrim uzun vadeli bekleyecekseniz böyle bölmeniz yönünde değil.
Climax'ın söylediği daha mantıklı.

Eğer 2000-3000 dolar atabilirseniz o miktarlarda al sat yapmak biraz daha mantıklı bence.

Ama 200₺ için bu şekilde bölmenizi bilemedim. Yine de siz biliyorsunuz elbette.

Sevgiler.

Ben bi cami yapıp her cuma milletten para toplarım kısa zamanda Zengin olma ihtimalim olur

Fikirleriniz için teşekkürler.
10K ile BTC Al/Sat'da yaptım. Kendi başınıza yapılacak iş değil bir sürü detayı var. Dışarıdan davulan sesi hoş geliyor. Bir gece de 2k zarar ettim ;)

200 TL Küçük bir rakam ama fark ettiyseniz her coinden 1'er adet aldım. Mühim olanda bu 1 adet olması. 200-300 TL olduğunda 0.5 coin değil 1 coin 200-300 tl olacak.

Detaylı araştırın anlarsınız.

Ben bu işi meslek olarak yapıyorum, mesai harcıyorum. Fikirleri sadece belki değerlendirirsiniz diye söyledim ben kötü bir niyetim yok.

Siz yenisiniz galiba..Bir gecede 2K zarar ettiyseniz öpün de başınıza koyun. Her coinden 1 tane almamışsınız ayrıca. 1 adet ETH, 1785 USD.

Bol kazanç dilerim, saygılar

Ben bu işi meslek olarak yapıyorum, mesai harcıyorum. Fikirleri sadece belki değerlendirirsiniz diye söyledim ben kötü bir niyetim yok.

Siz yenisiniz galiba..Bir gecede 2K zarar ettiyseniz öpün de başınıza koyun. Her coinden 1 tane almamışsınız ayrıca. 1 adet ETH, 1785 USD.

Bol kazanç dilerim, saygılar
ETH'yi bilerek aldım gözünüz onu mu gördü :) Ben bilmeyen boş yorum yapan arkadaşlara hitaben yazmıştım sizede gelmiş kusura bakmayın. Teşekkürler hayırlı günler.

Sexcoin diye coin cikartacam. Cima ile mining yapılacak. Cima ettikçe para basılacak. Kondom stoklamaya başladım. Görün bakın kurumsal firmalar bile kapış kapış alacak. Bir sex 100.000 dolar olacak.

clinin aklı fikri sex

Benim coinim senin conini döver davasına gidiyor :D

Bir ara Türk Coinler çıkıyordu. Ben de de onlardan yüzlerce olacaktı ki, kendilerini trollediğimi anladılar ve benim hesapları kapattılar. Hepsinin bana ait olduğunu nasıl anladılarsa.

Her yeni üye olana kafadan 100 veriyorlardı ve reklam yapana da 50-60 veriyorlardı. Ben de reklamınızı falan yerde yaptım yazıp, küfürü basıyordum. Hiç okumadan bir sürü coyn verdiler.
Bir sürü salağı da kandırmışlardı. Sonrasını yasaklandığım için takip edemedim.

bugün hindistan hükümeti coin işlemlerini tamamen yasakladı..... olanca hintli elinde ne varsa sattığı için piyasa altına sçmış...... 3 kuruş coinim var o da zarara girdi..... bugün benzer bi açıklama da bizim sanayi teknoloji bakanı yapmış...... işin ucunda para sızıntısı varsa bunlar dediğini yapar..... bu ülkede sadece nefes alıp vercen başka bir şey yapmican......

Umut bırak bunları bır yol olmaz . gel beraber film cevırelım hıkaye yazalim. eninde sonunda google adsense hesabımız var .

Ben bundan çok iyi para kazanıyorum.Gerisi hikaye :p Şuan alım evresine girdi.Düşüş tamamlansın alım yapacağım.

Geri