Çocukluk Oyunları

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Benim hiç bebeğim olmadı... o zamanlar kağıttan bebek yapardık.. bebek demeyelim de şirinler yapardık...
Anne şirin yapmıştık.. sonra o hastalandı sobaya attık öldü... ağladık ya bildiğin arkasından.
Oyunlarım bile acıklı sonla bitiyordurmuş o zamanlar skj

bi kac tane barbi bebegim vardi ve oynarken onlar aslinda benim cocuklarimmis gibi oynardim. kocaman sepeti yatak yapmistim kendileri icin. anneannem mini yastik, mini yorgan dikmisti onlara. oyle bi ozenle bakiyodum ki kendilerine. hatta butun barbi bebeklerimin goguslerini bastirmistim gorunmesin diye. sonucta onlar benim cocuklarim ve benden buyuk duramazdi..

iste bir yengec burcu kiz cocugunun evcilik oynarken ufak bir ornegi :d
Abim butun barbi bebeklerimin bacaklarini isirirdi kopek gibi, onlara tavuk budu muamelesi yapardi...

İnşaat için kenarlara yığılan kumlar olurdu. Yollar çizerdim ve araba sürerdim, şehir planlamacısı gibi bir şeydim. Bunu yapamayınca kitaplardan haritaları kurcalardım, şehirler arası yollarda gezerdim kalemle. Bir kitabı hiç unutmam, İş Teknik kitabında bir Kapadokya haritası vardı. O haritadaki yollarda kalemle iyi gezmiştim. Seviyorum böyle gezmeyi, harita incelemeyi ve haritalarda gezmeyi hala seviyorum ve yapıyorum.
Sonra kendi kendime ŞL oynardım, tüm takımları ben olurdum, eşleştirip oynardım takımları. Evdeki mobilyalarda birkaç karışlık boyda kale olacak yer ayarlardım, oyuncak küçük bir ayı fln vardı, onu üç hamlede kaleye sokmaya çalışırdım. Üç hamlede bir takım değiştirirdim. Bir de plastik kola kapağıyla daha küçük kalede uygulardım bu oyunu. Beşiktaş'a torpil geçmiyordum sanırım, hakkaniyetli oynuyordum her takım için :D

Dayım o senelerde Hollanda ya gitmişti yazın çok afilli barbi bebekler göndermişti evcilik çok oynardık ama benim favorim dansa davet ve istop tu

Geri