aloneboy1903
Gümüş Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aslinda simdi ki cocuklar halinden memnun. sevdikleri seyler farkli ve kesinlikle kendi zamanimizla kiyaslanmayacak seyler yasaniyo. yani o devre girdik. onlari teknoloji cekiyor. orda oynadiklari oyunlar, birbirlerine karsi yaptiklari yarislar. eger o tarz seyler benim zamanimda olsaydi belki ben de herkes gibi telefon, tablete yonelecektimAkşam sekize kadar doyasıya sokakta oynayan çocuklardandık. Ne güzel günlerdi.
Saklambaç, is top, yakar top, ip atlama.
Geçenlerde kapı önünde toplanmış çocuklar gördüm, yaşları 9-10 olmalı.
Hepsinin elinde telefon, yaşayamadıkları sokak oyunları ile.
Seviyorlar evet, çünkü diğer türlüsünü bilemiyorlar.aslinda simdi ki cocuklar halinden memnun. sevdikleri seyler farkli ve kesinlikle kendi zamanimizla kiyaslanmayacak seyler yasaniyo. yani o devre girdik. onlari teknoloji cekiyor. orda oynadiklari oyunlar, birbirlerine karsi yaptiklari yarislar. eger o tarz seyler benim zamanimda olsaydi belki ben de herkes gibi telefon, tablete yonelecektim
Şimdi dötünü kaldıramazsınnn ip atalayalım desem xdjsnsznsjKızlarla ip atlardım.
İsveç, Norveç, Danimarka, Belçika, Belçika, Hollanda...
sen beraber ip atlayalım dersen hemen akşama sizin mahalleye gelirim.Şimdi dötünü kaldıramazsınnn ip atalayalım desem xdjsnsznsj
güzeldi yaaa
bi avuç tuzunu alda öyle gel ajsnxhdjdsen beraber ip atlayalım dersen hemen akşama sizin mahalleye gelirim.
Erkeklerle ne oynardın ArifKızlarla ip atlardım.
İsveç, Norveç, Danimarka, Belçika, Belçika, Hollanda...
küçüklüğümden beri erkeklerle işim olmaz.Erkeklerle ne oynardın Arif