Çocukluğunuzun geçtiği ev/semt

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bizim mahallenin torbacilarinin ozel bir yeri vardi. disarda oynadigimiz icin cokca, buyuklerimiz hep uyarirdi o bolgeye gitmeyin diye. yasakli bolge yani :p sebebini bilmedigim icin merakimdan gidip bakmistim ve uzaktan babamin camii'den cikisini gormustum diger amcalarla ve beni orada gorunce, popoma dayak yemistim. babamin elinden tutarak aglaya aglaya eve gitmistik :d

conoların arasından nerelere. vay be...

adam fotolarla diyar diyar gezdiriyor bizi. bir de düzgün atabilse. boynumuz tutulacak.

adam fotolarla diyar diyar gezdiriyor bizi. bir de düzgün atabilse. boynumuz tutulacak.
Fotolar yan çıkıyor yükleyince, öncesinde düzenleden fotoyu yan çeviriyorum bazen o zaman düz çıkıyor, bazen üşeniyorum… .dd adanaya gitmeni tavsye ederim .d bir 10 yıl sonra istanbulda yaşayabilmek için arap olman gerekecek

İstanbul Okmeydanında doğdum büyüdüm, 1996 yılında Antalya'ya taşındım

Fotolar yan çıkıyor yükleyince, öncesinde düzenleden fotoyu yan çeviriyorum bazen o zaman düz çıkıyor, bazen üşeniyorum… .dd adanaya gitmeni tavsye ederim .d bir 10 yıl sonra istanbulda yaşayabilmek için arap olman gerekecek
can güvenliğini seçtik bakalım. yoksa bu araplar totomu keser benim. : /

Konya - Karatay - Cıvıl Çeşme Sokak...... Şimdi orası tam da Karatay Belediyesi'nin otopark yeri...

• Beğen
Tepkiler: ne
Gebze / Hatta La'edri ile aynı semt ve hatta aynı mahalle ve sokaklarda büyümüşüz .
Tabi ben oradan ayrılalı yılllar yıllar oldu .

Geri