Çocukluğunuzun geçtiği ev/semt

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çocukluğum Yenimahalle /suadiye de geçti. Çok güzel bir semttir. Çok güzel anılarım oldu. Asla unutmam. Ondan sonra okadar çok ev değiştik ki yinede insan unutmuyor.

güzelyalı/göztepe/çeşme

• Beğen
Tepkiler: ne
üsküdar/ümraniye ..:(

• Beğen
Tepkiler: ne
4 bir yani daglarla kapli ve diger köylerle guzellesen guzel sirin bir köydu 10 yasina kadar. Ondan sonrasi NY... Allahdan mustakil evde acik ferahlik icindeydin. Beton yigini yok.

Mersin de doğdum ama sadece doğdum sonra hep antep.. benim çocukluğum güzeldi paylaşılamayan arkadaştım. Bikaç arkadaşım saç başa girerdi benim için sonra ben ayırırdım bi onla bi onla oynardım.. paylaşılamamak güzel bişey.. tatlış bi velettim her geçen severmiş öyle anlatırlar akıllarında hala minik mavişim ne zaman büyicem acaba.. her yerden sevgi gördüm hayata güzel bakmam bundan belki de bilemiyorum.. dolu dolu yaşadım yani çocukluğumun her anını..

Dogdugum buyudugum yerdeyim halen. Kotu bir cocukluk gecirdim. Baba tarafim hep eksik kaldi. Ondan dolayi asi buyudum sanirim. Oyle diyorlar yani. Cocuklugum hep hastanelerde dikis attirmakla gecti.:D Kafa mayin tarlasi gibi dikis izlerinden. Kaşımda bulunan iz yine eskilerden kalma. Jilet atmiyorum yani. Bunu bana cok soruyorlar.(:

Paylasmayi sevmezmisim. Kocaman cola sisesini kafaya dikermisim ama biri isteyince yere dokermisim.

Bizimkiler bir umut beni anaokuluna gondermisler. Yas 5-6 falan. Ben her gun kacardim. Bakmislar olacak gibi degil yasli dedemi oturtmuslar yanima sinifin icinde elinde sopa. Ne zaman kalksam sopayi kaldirirdi. Tabi ogretmene kabul ettirmisler olayi. Bizim pederim maddi durum cok iyiydi. Arabistan'dan caylar, nescafeler, oraletler falan. Ogretmen tatli buluyordu o zamanlar oyle seyleri. Bir gun dedemi atlatip yine firardayim. Eve dondugum gibi Babam dan bir dayak yemisim 2 gun cit cikmamis benden.

Bazen hayal meyal hatirlar ya insan ben de oyle hatirliyorum bazi seyleri. Annem anlatsa gulmekten yerlere yatarsiniz.

ben de hala cocuklugumun gectigi evde ve semtte yasiyorum :p oyunlarim, olaylarim, kavgalarim, dovuslerim, mutluluklarim hep burada gecti :p benim cocuklugumu ve ergenligimi buradakilere sorsaniz bambaska bir thalassa portresi cikar. ya cok guzeldi her seyiyle. buralardan da zor ayrilirim, ayrilsam dahi cok ozlerim

ha, bir de yaz tatilleri memlekette gecti :p 6 haftalik tatilin 3 haftasini koyde gecirirdik uhuh. n'oluuuur burada kalmayalim yalvaris ve yakarislarimizla gecti koyde. gerci manyakca egleniyorduk orada da

Millet ne güzel yerde büyümüş, benim büyüdüğüm mahallede torbacılar vardı sçdkfnşdg

Elit dedik bin kere pişman etti hatun Sjsjsj

Geri