Aze
Altın Üye
bu ne ya kendi çocukluğuma nasihat vermeye geliyorum, kirazın çocukluğunu imdb dram 9,3 seklinde izliyorum
Susar mısın ağlıyorum şu an.... @Stockholm Sendromu ile okuldaki çöp kovasinin yanında dedikodunu yapacağız...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu ne ya kendi çocukluğuma nasihat vermeye geliyorum, kirazın çocukluğunu imdb dram 9,3 seklinde izliyorum
benim çocuklugumu görenler de ağlıyordu kiraz, bu nasıl tip diye.Susar mısın ağlıyorum şu an.... @Stockholm Sendromu ile okuldaki çöp kovasinin yanında dedikodunu yapacağız...
Çocukluk tiplerimize laf yok... Kırk saat bin tane foto çekip en düzgünu bulmaya uğraşmıyorduk... Örnek olarak bir çocukluk fotosu atardım da şimdi dersin bu kızlar da foto atmaya yer arıyor.....benim çocuklugumu görenler de ağlıyordu kiraz, bu nasıl tip diye.
benzer işler.
atsana……Çocukluk tiplerimize laf yok... Kırk saat bin tane foto çekip en düzgünu bulmaya uğraşmıyorduk... Örnek olarak bir çocukluk fotosu atardım da şimdi dersin bu kızlar da foto atmaya yer arıyor.....
buna ne tepki vereceğimi bilemedim güldüm güldüm sonra verdim lovu. kskjsIsrarı da hiç sevmem ama sen olunca farklı... Madem çok ısrar ettin.....
Hdksjdksjdjskdkskxjks
Ekli dosyayı görüntüle 47457
Ahahahahahaha ben her gördüğümde gülüyorum niye böyle bir poz niye... Senin gibi cool bir çocukluk fotom yok... Keşke stock da atsa şimdi..........buna ne tepki vereceğimi bilemedim güldüm güldüm sonra verdim lovu. kskjs
ne diyeceğimi bilemiyorum…. gerçekten, inanılmaz…. müthiş bi foto…sjsJkzhzjzhzjsjIsrarı da hiç sevmem ama sen olunca farklı... Madem çok ısrar ettin.....
Hdksjdksjdjskdkskxjks
Ekli dosyayı görüntüle 47457
Kahkaha da atabilirsin ahah tamamen gülümseyin diye attım... Alınmam yani jdkjs kurban olurum o kız çocuğuna...Love attım Allahım sen affet : D
yalnız senin şimdiki halini hayal meyal hatirladigimdan bu foto biraz üzdü.Ahahahahahaha ben her gördüğümde gülüyorum niye böyle bir poz niye... Senin gibi cool bir çocukluk fotom yok... Keşke stock da atsa şimdi..........
Bende senin bu enerjine hayran kaldım dogrusu. Her eve lazım.Kahkaha da atabilirsin ahah tamamen gülümseyin diye attım... Alınmam yani jdkjs kurban olurum o kız çocuğuna...
Şimdiki halimde sadece bir saçlarin kıvırcıkligi bir de benim aynı kaldı.... Foto da var tabi ama çıkmamış suratı öyle yapınca muhtemelen Edris...Photoshop yok tabi o zamanlar.....yalnız senin şimdiki halini hayal meyal hatirladigimdan bu foto biraz üzdü.
kiraz senin benin yok muydu ya nsmsms
Senin burnun bende olsaydı var ya... Çocuk artisti olacak bebeymissin yavrum resmen maşallah... Gözünun önüne gelen birkaç tel saça vurulduğum......yani… affedersiniz ama ben çokzel bi çocukmuşum…. burnum gelişimini tamamlamamış ondan olsa gerek…..
Ekli dosyayı görüntüle 47458