Çocukluğun seni görse sana ne söylerdi?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
benim çocuklugumu görenler de ağlıyordu kiraz, bu nasıl tip diye.
benzer işler.
Çocukluk tiplerimize laf yok... Kırk saat bin tane foto çekip en düzgünu bulmaya uğraşmıyorduk... Örnek olarak bir çocukluk fotosu atardım da şimdi dersin bu kızlar da foto atmaya yer arıyor.....

Kızın gözlerinden ateş çıkıyor şuan ki halini merak ettim dogrusu

• Beğen
Tepkiler: Aze
buna ne tepki vereceğimi bilemedim güldüm güldüm sonra verdim lovu. kskjs
Ahahahahahaha ben her gördüğümde gülüyorum niye böyle bir poz niye... Senin gibi cool bir çocukluk fotom yok... Keşke stock da atsa şimdi..........

Love attım Allahım sen affet : D

Ahahahahahaha ben her gördüğümde gülüyorum niye böyle bir poz niye... Senin gibi cool bir çocukluk fotom yok... Keşke stock da atsa şimdi..........
yalnız senin şimdiki halini hayal meyal hatirladigimdan bu foto biraz üzdü.
kiraz senin benin yok muydu ya nsmsms

yani… affedersiniz ama ben çokzel bi çocukmuşum…. burnum gelişimini tamamlamamış ondan olsa gerek…..

0E9FC876-B94E-4182-9D3D-6C25E1F39F2C.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
yalnız senin şimdiki halini hayal meyal hatirladigimdan bu foto biraz üzdü.
kiraz senin benin yok muydu ya nsmsms
Şimdiki halimde sadece bir saçlarin kıvırcıkligi bir de benim aynı kaldı.... Foto da var tabi ama çıkmamış suratı öyle yapınca muhtemelen Edris...Photoshop yok tabi o zamanlar.....

o zamanlar dediği de sene 2008 ha.
benim foto 83 senesinden.

@yoSun;

FB_IMG_1635877905222.jpg

Su ufak olani son halimi gorse bana soverdi kanka....:D Resmen maymunluga giden bi evrim.. Darwin'in teorisine kanit olabilirim.

Geri