Bir çocuğun hayatı öğrenme şeklidir soru sormak.
Ama bazen öyle şeyler sorarlar ki söyleyecek kelime bulamazsınız.
Ama bazen öyle şeyler sorarlar ki söyleyecek kelime bulamazsınız.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kızım olursa her sorusunu yine cevaplama çalışırım da erkeğe gelişine tekme. imza mı atarım bu söze. erkek olursa hem gelişine hem gidişine tekme atarım, Kız olursa premsesler gibi qralicemmmmmmmm yaaaaaaa diye severim sıkarım yanaklarını mıncırırım öpe öpe manyak ederim onu, ama erkek olursa odaya girdiği an direk suratım düşer geldi gene suboş derim.arkadaşların çocukları olsun, yeğenim olsun dışarıdan iyi de olayın içine girince belli bir yerden sonra boğulacağını biliyorsun. düşün, evin içerisinde susmak bilmeyen bir çocuk. kızım olursa her sorusunu yine cevaplama çalışırım da erkeğe gelişine tekme.
Umarım çocuk sahibi olmazsınız arkadaşlar…
Aslında sorun babaların erkek çocuğunu gereksiz şımartmasından kaynaklanıyor. Atarrkil zihniyetin erkek çocuk soy devamı algısına dayanıyor. Tutarsız ebeveyn ortamından kaynaklı. Ben kız çocuğunu aratmayacak erkek çocuğu da gördüm. Tamamen yetiştirmeyle alakalı bence.Ayşe emin ol kız çocuğu farklı ya yemin ederim. Yukarıdaki yorumların haklılık payı var. Onlar babalarının prensesi oluyor .
Aslında sorun babaların erkek çocuğunu gereksiz şımartmasından kaynaklanıyor. Atarrkil zihniyetin erkek çocuk soy devamı algısına dayanıyor. Tutarsız ebeveyn ortamından kaynaklı. Ben kız çocuğunu aratmayacak erkek çocuğu da gördüm. Tamamen yetiştirmeyle alakalı bence.