Çocukken yapılan en saçma hareket ?

Konu sahibi son olarak 3317 gün önce görüldü

Çocukken yapılan en saçma hareket

• cipsleri yedikten sonra içine kum,taş vb.doldurmak

Kullanılan: 2 15.4%
  • zillere basıp kaçmak

Kullanılan: 3 23.1%
  • anneyle babanın düğünde çekilmiş fotoğraflarını görüp ` beni niye çağırmadınız ya ` diye ağlamak

Kullanılan: 1 7.7%
  • balkonda yoldan geçenlerin başından aşağıya su dökmek

Kullanılan: 0 0.0%
  • sokaktaki karıncaları tek tek öldürmek, bir de utanmadan cenaze töreni hazırlamak

• karıncaları dövüştürmek

• evde köpek niyetine civciv beslemek, boynuna tasma asmak, hayvancağızı boğarak öldürmek

Kullanılan: 0 0.0%
  • diğer(yorum)

Kullanılan: 5 38.5%

• Kullanılan toplam oy
    13
Birbirinle laf yarışı
-benim babam senin babanı döver
-benim babam senin babanaı 10 kere döver
-asıl benim babam 10milyon100bin elli kere döver
-hiç de bi kere benim babam sonsuz kere döver gibi :D
örnek saçma oldu ama olsun amacımı anlatmaya yetti:D

İyi de bunlar saçma değil ki, adı üstünde çocukluk.

(Son madde hariç, o çok canice.)

Kucukken en yakin arkadasimla kavga etmistik (8-9 yasinda). Onlarin balkonunda carsaf asiliydi ve taa yere kadar degiyordu. Bende tam o an dondurma yiyordum ve disardaydim, sonra o dondurma ile agizimi pislettim ve gittim agizimi o carsafa surdum, kactim. En sacma ve kotu hareketim buydu heralde.

Ve kucukken kiz kardeslerimizle tavuklarin pesinden kosup bir bardak su atmaya calisirdik. Horoz kizardi, pesimizden gelirdi. Acayip korkardik, cocukken adrenalin hastasiydik galiba.

Birde babam veya annem benden birsey isteyince (Ornek: Makas) ve kizkardesim direk gidip alinca, onun pesinden kosup 'Hayir, ben anneme/babama getirecegim' kavgasi yapip, birbirimizden almaya calisirdik. Herzamanda birimiz aglardi, annem/babam bu durumda da aglayan kisinin gonlu olsun diye, ona verirdi makas'i, kendilerine versin diye.

Boyle cocuktuk iste.

ilk aklıma gelen yavru kedikleri kaydıraktan kaydırıyordum, benim gibi mutlu olduklarını sanıyordum.
oysa şimdi düşününce kediciklerin gözlerindeki korkuyu hatırlıyorum, tabii o zaman anlam veremiyorsun.p

bide benden su istendiğinde içerisine tuz katıyordum, bir daha istemesinler diye.p

Balkon olsun cam olsun geçen insanlara birşeyler atmak su olsun balonlu su olsun
Yapmadığım muzurluk yoktu :D
En kötüsü de adamların bedduaları tutuyormu ne aynı şeylerı yaşadığım zamanlar oldu ve hiç hoş değil -_- :p

Milletin bahcesinden cicek kopartip Hankel teyzenin ziline basardik sirf bize dondurma versin diye. Hayir sanki evde dondurma yok nasil bir acgozluluk ise artik.

Bi'de karincalari oldurup mezar yapardik ciceklerle suslerdik. :D

Pazardan alınan civcivleri uçuyormu diye test etmek için balkondan aşağı atmak dışında pek saçma hareketim yok sanırım.. :D

Bebeklerimin saçlarını kesmek şahsım adına yaptığım en saçma eylemdi :honk: tekrar uzamayacağını öğrendiğim an anlamıştım vazgeçmek için hep erken telafi etmek içinse çok geç felsefesini :dyg:

Vantilatöre yaklaşıp şarkı söylemek o çirkin sesi millete dinletmek.
Karıncaları kibrit kutusuna toplayıp morga koyuyorum diye buzdolabına tıkmak.(

Itfaiyenin olduğu yere giderdik gizlice park halinde olan itfaiye aracidan altından sızan suyu içerdik nasıl bir haz veriyorsa artık :d

Biz açık pencerelerden evlere torpil atardık:/

Zile basip kacmak

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her sakallıyı baba/dede sanmak.

Okulda oturulan sıranın ortasından bir çizgi çekip, sıra arkadaşına " bu çizgiyi geçmeyelim" demek :p

0e54a98809c35d8b3b68256b1acc2390.jpg

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"balkonda yoldan geçenlerin başından aşağıya su dökmek" dicem ama ben tükürürdüm neden bilmiyorum.

Geri