Çocukken yapılan en saçma hareket ?

Konu sahibi son olarak 3310 gün önce görüldü

Çocukken yapılan en saçma hareket

• cipsleri yedikten sonra içine kum,taş vb.doldurmak

Kullanılan: 2 15.4%
  • zillere basıp kaçmak

Kullanılan: 3 23.1%
  • anneyle babanın düğünde çekilmiş fotoğraflarını görüp ` beni niye çağırmadınız ya ` diye ağlamak

Kullanılan: 1 7.7%
  • balkonda yoldan geçenlerin başından aşağıya su dökmek

Kullanılan: 0 0.0%
  • sokaktaki karıncaları tek tek öldürmek, bir de utanmadan cenaze töreni hazırlamak

• karıncaları dövüştürmek

• evde köpek niyetine civciv beslemek, boynuna tasma asmak, hayvancağızı boğarak öldürmek

Kullanılan: 0 0.0%
  • diğer(yorum)

Kullanılan: 5 38.5%

• Kullanılan toplam oy
    13
Çocukken yapılan en saçma hareket ?

sokaktaki karıncaları tek tek öldürmek, bir de utanmadan cenaze töreni hazırlamak karıncaları dövüştürmek
evde köpek niyetine civciv beslemek, boynuna tasma asmak, hayvancağızı boğarak öldürmek

mubarek ne tur manyaklar var aramizda :D
hayvan bogarak oldurulurmu law, psi$ikmisiniz nesizniz :T:
bende veletligimi tuhaf buluyodum, bunu okuduktan sonra ben melekm$yim ya la :T:
bi kere zile basip kaçtim ona da bissuru dayak yedigimden oturu zile basip kaçmak derim.

Ben civcivlere cok eziyet etmistim Allah affetsin:D

Demet Sağıroğlu'nun klibinden özenip gül yemeye kalkışmak. :/

Birileri halı yıkarken kaldırım kenarından akan suyun önüne kumla set çekmek, biriken suda karınca yüzdürmek

yeni alınan ayakkabılara hayırlı olsun diye basılması en saçma salak başka bişey bilmem.

Bòyle Bi cocukluk Yasamadim. Genelde Doktorculuk oynar cocuklara hap verirdim:D

Kurban bayramında kesilen ineklerin gözüyle oynamak vıcık vıcık alsalks

Benim çocukluğum çok çılgındı be.
Bir keresin de mahalle de halı yıkanırken gidip üzerine işeyip de kaçmışlığım var.
Bir keresin de de arkadaşımı ölü yılan ile korkutmuştum çocuk az daha kalpten gidiyordu.
Sanırım o korkuyla 5 km koşmuştur :d

Çocukken inşaatın 4. 5. katından kuma atlardık.
Çocuğuz işte hep bir heyecan.
Artık kırılmadık yaralanmadık yerimiz kalmazdı.
Ama çocukluk gibisi yoktu be.

Benim en büyük saçmalığım barbie bebekler yerine tırlarla dozerlerle oynamam sanırım. :)

Üçüncü çok saçma be ahahah onu çocukken yapan var mı

Çocuk işte yoksa ki yaparmı hepside çok masumca ve eğlenceli keske hep cocuk kalabilseydik.

Sırnaşan kedileri çatıya çıkarıp orada bırakmak..:) Dahası da var ama hayvan düşmanı ilan edilmek istemem..:)

Annemi üzmektir ..
Şimdi hayatta olsa ah hayatta olsa ...

8 kat yukarı çıkıp yarım bardak su içip tekrar o merdivenleri inmek :o en saçma şey bu geliyor aklıma.
Onun dışında çocukken yapılan herşeyin mantıklı açıklaması,sebebi vardı güzeldi yani :D

Balkondan aşağı bakarken, İnsanların kafasına şeker atmak. :kiki:

Geri