Çocukken sahip olmak istenen şeyler

Konu sahibi son olarak 2998 gün önce görüldü
Pikachu'm olsun isterdim. Birde gordugum peri cizgi filmleri vardi, kendimi peri olarak hayal ederdim, peri olmak isterdim. Birde misket oyununu severdim, hep yenerdim, ama daha fazlasini yenmek isterdim. Evde bir canta dolusu yendigim misketler vardi, sonra dan kizkardesime verdim, kendim oynamayi birakinca, oda her oyun da yenildi, gitti misketler. Hic unutmam varya, nerden aklima geldiyse birden simdi.

barbie evi bana alacaklarına kuzenime alıp doğum gününde hediye etmişlerdi hala içime oturur

- Büyüyüp araba sürmek isterdim.
- Birsürü param olsun isterdim sahiden çocuk yaşım için epey bolca bir para buldum, sonra bu parayı bir poşetin içine poşeti de mahallede bir taşın altına gömdüm, hergün tanımadığım mahallelere doğru giderek harcıyodum bu parayı)
- Eve sürekli misafir gelsin isterdim birde.

küçüken hiç birşey istemedim.
o derece bir monoton çocuklukla büyüdüm.
halada aynıyım, halada monoton bir hayatım var.
lanet olsun.
:kabadayı:

Teletabim olsun istiyordum : ( bu yüzden annem teletabiyle ilgili bulduğu her seyi alırdı ben hala gercegini istiyorum derdim .d

Gökten yağan hamburger patates isterdim :T:

İçinden toplasan 10 oyun çıkacağını bile bile alıyosun.

images

Rocket Power diye bir cizgi film vardi. Oradan etkilenerek kaykay isterdim. Bayram gunu annem ve babam bana kaykay almistilar. Cok sevinmis oldugumu dun gibi hatirliyorum.

Birde oyuncak cikolatali yumurta'lar hosuma giderdi.

Hemen hemen her kız çocuğu için kırmızı bilekten bağlamalı rugan ayakkabı önemliydi bizim çocukluğumuzda. Pahalıydı biraz rahmetli babam bir arefede almıştı o gece başucuma koyup ayakkabılarla uyumuştum. Sahi,çocukluk ne güzeldi öyle.

Bir atari efsanesi olan goal 3. Kasetini kaybetmistim ve hep aradim bulamadim. Ruyalarima bile giriyordu (:

yalan rüzgarındaki adamin bıyıklarından.

Geri