Çocukken sahip olmak istenen şeyler

Konu sahibi son olarak 2997 gün önce görüldü
Kücükken Beklediğim Tek Şey Babam'ın İlgisiydi Hoş Artık Beklemiyorum...

İyi Forumlar...

~Saygılar

Bisiklet ve barbi bebekler pek bir istenilir şeylerdi benim çocukluğumda, şimdilerde pek anlamsız bunlar..

Barbie bebekler. Aldirip aldirip paketinden bile acmaz oylece saklardim pek bi kıymetlilerdi benim icin :)

Sinif baskani olmak isterdim ve hep olurdum ne salakmisim afhl
Bi de cok misketim olsun isterdim
Abim ve erkek kardeslerim beni futbolda oynatmaginca aglardim susayim diye hep beni kaleci yaparlardi :D

Taso hem de bi sürü gidip sürekli cips alırdım.
Atari kasetlerim daha çok olsun isterdim oysa daha mario yu bile oynayamiyordum bi de bisiklet çok istiyordum babam aldı ama asla istanbul da o bisiklete binemedim. Izmir de serbestti sadece.

Ve bi sürü elbise (bunu büyüdükten sonra kendim yerine getirdim,getiriyorum) :)))))

çocukluğumun bütün nimetlerini doyasıya yaşamış biri olarak sahip olmak istediğim tek şey futbolcu olmaktı ve bunun başlangıcını bir klüpte yaşayamamaktı.
akülü araba,sanal bebek,futbolcu kartları,taso kökmesi paha biçilemez (el şişerdi) binbir çeşit boncuklu tabanca ve tüfek,atari sega vs.

Hep çok ünlü bir şarkıcı ve müthiş bir sol ayak 10 numara futbolcu aynı zamanda atletizm birincisi en iyi basketbolcu ve çok iyi uzun atmacı pardon atlamacı isterdim
hep kemal sunal filmleri işte.

Böyle minik sanal bebekler vardı onlardan istiyordum
Bir de hani barbie bebeklerin evlerini filan oluyor onlardan..Benim bebekler hep tekti..

Dondurma dolabı.: )))

Buyuyunce market sahibi olmak istiyordum cikolata ve dondurmayi bol bol yemek icin. :kiki:

çocukken mahallede çete kurmuştum istediğim bütün oyuncaklar el koyarak sahip oluyodum ayşe kadının bahçesindeki meyveleri talan ediyodum eve gidincede anamdan oklavayla biton dayak yiyodum çileli başım

Geri