Çocuk Yaşta İzlenmiş Travmatik Diziler ve Filmler

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
üvey baba dizisindeki rakı sahnesi sosyal medya sayesinde popüler oldu. çocukluk döneminde o sahneyi hatırlamazsınız diye düşünüyorum. o diziyle ilgili çocukluğumda unutamadığım bir sahne aklımda kalmış. sabriye'ye evinde alkollü birileri tecavüze yelteniyordu. sabriye annen yaşındayım falan diyordu. o kişi de kadın değil misin diyordu. neler izlemişiz o yaşlarda.

İsmini hatırlamıyorum bilen varsa söylesin. 80 lerin sonu, 1. Sınıfa yeni başlamışım. Normal gündüz kuşağında yayınlanıyordu.
kötü adamlar insan formunda uzaylılardı. Kötülük yapacakları zaman gözleri kırmızı oluyordu. Ve bunların ana besin maddesi fareydi.
fareyi canlı canlı kuyruğunda tutup mideye indiriyolardı.
diziye ait hatırladığım sadece bunlar.
o yaşta bacak kadar çocuğa izlettikleri şeye bak.
sonra yok efendim “nedebenmecnun” neden telesekreterle konuşamıyormuş. E travma yaşattınız tabi konuşamam

tramvaya girdim
Bunu demesem olmazdı

İsmini hatırlamıyorum bilen varsa söylesin. 80 lerin sonu, 1. Sınıfa yeni başlamışım. Normal gündüz kuşağında yayınlanıyordu.
kötü adamlar insan formunda uzaylılardı. Kötülük yapacakları zaman gözleri kırmızı oluyordu. Ve bunların ana besin maddesi fareydi.
sonra yok efendim “nedebenmecnun” neden telesekreterle konuşamıyormuş. E travma yaşattınız tabi konuşamam

tramvaya girdim
Bunu demesem olmazdı

ben halil güneşli'yi seviyordum ki hala da onu tutuyorum, hanım ağa denen kadın sevimsiz ve iticiydi.

tesirinde kaldığım dizi ya da film olmadı, ara sıra "böyle mi olacaktı" jenerik müziği kulağımda yankılanıyor o kadar.

seksenlerin bitişine son 12 gün kala doğduğum içinde yardımcı olamayacağım.

Fikret Hakan’ın bir filmi vardı, duvardan oluk oluk kan akıyordu adamın üstüne.. hala gözümün önünde, hala korkuyorum..

tramvaya girdim
Bunu demesem olmazdı

benimde aklıma direkt bu sahne geldi
ziyaretçilerdi galiba yanlış hatırlamıyorsam ismi

benimde aklıma direkt bu sahne geldi
ziyaretçilerdi galiba yanlış hatırlamıyorsam ismi

evet ziyariietçilerdi teşekkür ederim. Hala aklıma geldikçe kötü olurum.
dizi psikopat işiydi tamam ama diziyi gündüz kuşağına koymak nasıl bi psikopatlıktır

hatırladığım kadarıyla (gidebildiğim kadar eskiye gittim) beni ilk dehşete düşüren, korkudan altıma ettiren, sinirden çileden çıkartan en travmatik film boş beşiktir. yılda mutlaka birkaç kere aklıma gelir hala ve fatma girik'e ayrı kartala ayrı söverim sinirden.

ikincisi, her ne kadar biraz daha büyümüş olsak da yine bir şekilde bizi korkutmayı başarmış süt kardeşlerdir. evet, bingo! gulyabani!11!!!1 herhalde korkmayanınız olmamıştır o karanlığın içinden koskocaman bir yaratığın, aşırı komik bir filmin içinde çıkagelmesiyle. tüylerim diken diken olmuştu.

üçüncüsü, tromerstir. bak hala aklıma geldikçe sinirden ellerim titriyor. o or*spu çocuğu canavarın kafasına kafasına vurasım gelir hala. bölüm sonu canavarı gibiydi hibinenin evladı, ölmüyordu ya bi türlü ekran başında nasıl sinir krizi geçiriyordum. tabi oradakilerin de mallıklarına ayrı tilt olmuşluğum vardı. o kadar çok etkisi altında kalmıştım ki filmin, tarlada filan çalışırken toprağın içinden filan çıkagelecek diye tüylerimin ürperdiği çok olmuştur.

dördüncüsü de ehe heheh şey :ddd ergenlik işte, bilirsiniz show tv falan :/ yine bi umutla açtığım gecenin birisinde o sufatına tükürdüğüm freddy krueger'i gördüm ya sinirden elim ayağım boşalmıştı.

evet ziyariietçilerdi teşekkür ederim. Hala aklıma geldikçe kötü olurum.
dizi psikopat işiydi tamam ama diziyi gündüz kuşağına koymak nasıl bi psikopatlıktır

bende unutmamışım , gündüz kuşağı ailece izlerdik
güzel kadın ve erkekler birden fare yemeye başlayıp iğrençleşirlerdi

the predator serisinin hangi filmiydi bilmiyorum...... o zamanlar böyle filmlerin gece yarılarına yakın yayınlanma gibi bi huyu vardı...... çok iyi hatırlıyorum kanal d'de yayınlanmıştı bu...... herkesin kendi odası mı var gidip uyusun...... oturma odasında yatılıyo..... sadomazo ablalarım gözümün önünde izlemişti bunu...... kızılötesi bi şeyler açıp karanlıkta milleti kesip biçiyodu şrfsiz...... görünmez olup önüne gelerni arkadan deşiyodu......

pjimage-2020-11-23T102625.978.jpg

Bu samanyolu tv de yayinlanan sirli dunyalar mi sirlar dunyasi mi sirlarin icinden mi ne oyle bir dizi vardi. Parmagi koparilan bi teyze gece parmagimi veriiin parmagimi veriiin diye dolasiyordu. Bir de boyle alttan sis basmislar. Ondan bi korkmustum ben.

Bence travmatik bir diziydi cok net hatirlayamasamda hala hepimiz "dallas gibi " diyoruz karmasada :s

images (14).jpeg

13. hayalet filmi benim izlediğim dönem en korktuğum filmlerdendi.
yine it benim palyacolardan korkmama sebep olmuştu.

Yeraltı canavarı abimle izlerdik xd
Ayyy üvey baba çok üzülüyoduk annemle izlerken sjxndj çok izleniyodu o dönemmm adamda korkunçtu zatennn
tabi sırlar dünyası,kalp gözünü unutamam en korkunçlarıda onlardı sjnxdjk gizemli olaylar vs xd

Geri