Çocuk yapıp da vücudumu bozamam, diyen kadın.

Konu sahibi son olarak 3250 gün önce görüldü
Sorumu cevaplayacak medeni cesaretiniz yok mu?
'Zîrt pirt' ben ya da belli bir kişi ile ilgili hakaret vari karakter analizlerinde bulunmayı keserseniz, sizinle muhatap olmak durumunda kalmam.

Bendeki cesaret medeni değil, manevi. Ciğersizsen ciğersizsin, onu sen bileceksin, biz tarifi yaptık. Sazan balığı gibi atliyorsun. Biz doğru bildiğimizi söyleriz aslanim. Neyin kesileceğini ben bilirim. Muhatap olmak istemiyorsan her işe burnunu sokmazsin olur biter. Zira ben bu muhataplığa hiç merak salmadım. Ve sen hakikaten kaşınıyorsun şu sıralar.

Bendeki cesaret medeni değil, manevi. Ciğersizsen ciğersizsin, onu sen bileceksin, biz tarifi yaptık. Sazan balığı gibi atliyorsun. Biz doğru bildiğimizi söyleriz aslanim. Neyin kesileceğini ben bilirim. Muhatap olmak istemiyorsan her işe burnunu sokmazsin olur biter. Zira ben bu muhataplığa hiç merak salmadım. Ve sen hakikaten kaşınıyorsun şu sıralar.

Herkese açık olan bir konuda zan altında bırakan, eleştiriye açık bir şey yazıyorsunuz.
Eleştirilince kaldıramıyor, hakarete varan yazılar yazıyorsunuz.
Sonucunda da sazan olan ben oluyorum yani.
Sizin akranınız ya da dostunuz da değilim, neyi nerede konuşacağıma laf etme krediniz yok.
Zan altında bırakıp,laf çarpıtmazsın kimse de 'sazan' olmaz.
Bayılan olduğunu sanmıyorum zaten bunun için.

Hiç umurumda değil neyin altında kaldığın. Fikrimiz zikrimiz belli. Kadın bir doğuruyorsa sen dokuz doğurdun. Dikkat et vücuduna, bozulmasın.

Geri