Çocuk yapıp da vücudumu bozamam, diyen kadın.

Konu sahibi son olarak 3250 gün önce görüldü
Ne kadar uzaktır bu şahsıma. Düşünmesi sımsıcak olması gerekirken vücudunu baz almak.. Kabus gibi.s

Herkesin hayatına kimse karışamaz :d
Ama bence herkes o duyguyu tatmalı. Bazılarında annelik içgüdüsü yoksa bu onların suçu değil.
Her doğuran da anne olamıyor maalesef. İnsanın içinde olmalı bu duygu yoksa zaten hep bişeylere sığınır.
İstemeyen doğurmasın. Hem bizene ki bundan.
Kendi adıma zerre düşünmem bunu. Hayatta ki en güzel idealim anne olmak [emoji173]

Hee.
O halde bozdurmayacaktin demezler mi insana terbiyesiz kadin git burdan.

Çocukları sevmiyordur belki.
Aksi hali evrensel bir doğruymuş gibi tepki verilmesi garip.

Cocuk istenmemesini anliyorum, garipsemiyorum da. ama bahane zayif bence. Isin belki de en kolay kismi vucut seklini eski haline getirmek.

Böyle bir dünyaya çocuk getirip onuda meseleme karıştırmak istemiyorumda bir seçenektir.
Vücudum bozulmasın ise daha çok bahane gibi ama oda bir seçenek , bakamam ay ben o günaha girmek istemiyorum demekde bir seçenek

O yuzden savas gormus annelerle , savas gormemis annelerin farkli değerleri vardır.

Zaten bu düşüncedeyse hiç anne olmasın..
Annelik nedir bilmez böyleleri..

senden çocuğum olsun şarkısı eşliğinde
melül melül baksın
belki işe yarar

Her kadın,çocuk doğuracak diye bir şey yok. Kendi düşüncesi evet ciddi deformasyonlar oluyor doğum sonrası toparlama çok ama çok zor. Herkesin kendi hayati kim ne halt yerse yesin

Çocuğunun Aytek gibi olmasından korkuyor olabilir.

images

Sırf bu düşünceyle çocuktan kaçanın insanlığından ve beyninden şüphe ederim. Beyinsizce bir de davranış bu. Çocuk istemiyorum dese daha geçerli de vücudumu bozamam nedir ulan? Şekilciliğe önem veren, kalbi bozuk olan, yüreksiz, ciğersiz, nom nom nom konuşanların salak salak davranışlarıdır bunlar. Aman sen sakın çocuk yapma zaten, senden bi tane daha olmasın.

Bi de su ustteki arkadas gibi niyet olcuculer var. Size kalmadi baskasini yargilamak. Herkes kendisine bir baksin once. Kadinin dogurup dogurmayacagina da siz karar verin, her seyi onun yerine yapin, insan yerine koymayin, sonra da aman ne salakca dusunceler bilmem ne. Gecin kardesim bunlari gecin, once insana sayginiz olsun, insana. Beyin bir sizde var zaten, tapuladiniz galiba?

Kadın vücudunu her şeyden önde tutuyordur belki size ne ya :D
Ne insanlığı kalmış ne namusu.
Karakter çözümlemesindeki parametreler göz kamaştırıcı.

bu bilgiyi evlenmeden önce eşine bildirdiyse sorun yok kendi aralarında ki bir konu

Güzelim, zırt pırt gelip benimle aşık atmaya kalkma. İşine gücüne bak canımı sıkma benim. Baslatma cigerinden simdi.

Sorumu cevaplayacak medeni cesaretiniz yok mu?
'Zîrt pirt' ben ya da belli bir kişi ile ilgili hakaret vari karakter analizlerinde bulunmayı keserseniz, sizinle muhatap olmak durumunda kalmam.

Geri