Çocuk Mültecilerin Suçu Ne?

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
ESJFlweWAAMse7g

ESLxeFOX0AMI2Y3

ESLYdMrXsAEaksM
ESI-THfWkAE-_re

ESKRyKzWoAAepqk

ESKPUdXXsAARDEH
ESLa0SSWsAE4iUg

Çocuklar üzerinden duyar kasılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Duyar kasılmak mı?

Çocuklar üzerinden duyar kasılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Hiç yakın ailenden birisi öldü mü merak ediyorum. Bu çocuklar uykusuz, aç, yorgun. daha hayatın ne olduğunu bilmeden yollarda geçiyor ömrü. Bu yaşta savaş gördü bu çocuklar. psikolojik destekte almıyor hiç birisi.Bir kısmı da 2-3 yaşında ölüyor. Bunlar için bir yöntem olmalı. Burada kimse suriye polikasını konuşmuyor. Bu suçsuz çocukların durumu ne olacak? O dahi düşüncelerinle bir yardım et bize lütfen.

Hiç yakın ailenden birisi öldü mü merak ediyorum. Bu çocuklar uykusuz, aç, yorgun. daha hayatın ne olduğunu bilmeden yollarda geçiyor ömrü. Bu yaşta savaş gördü bu çocuklar. psikolojik destekte almıyor hiç birisi.Bir kısmı da 2-3 yaşında ölüyor. Bunlar için bir yöntem olmalı. Burada kimse suriye polikasını konuşmuyor. Bu suçsuz çocukların durumu ne olacak? O dahi düşüncelerinle bir yardım et bize lütfen.
Azizim mesajımı daha önce belirttim. Çocuklar üzerinden duyar kasmayın.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Ve daha nicesi:

5.jpg

Göçmen çocukların durumu üzücü olabilir ama bunu abartıp kendi ülkemi ve insanlarını yok sayamam. Göçmenlerin birçoğu daha iyi yaşamın peşinde koşuyor, koşacak.
Kıyaslama gibi olacak, olsun da. Beni etkileyen ve yönlendiren resimler paylaşabildiklerimdir, daha nicesi!

Onların suçu Kaderleri.:(

İlk en savunmasızlar kurban olur.

Soğuk ve duygusuz görüneceğim ama bu çocukların suçu tamamen annesi ve babasın da... Ortada bir iç savaş var ve oradan kaçıp bir yerlere sığınıyorlar ama düzenleri kurmadan geleceklerini görmeden "üremeye" başlıyorlar. Bizi hayvanlardan ayıran en önemli özelliğimiz nedir? AKLIMIZ! Bu çocukların ailelerinin bir düşünmesi lazım bir şeyleri yapmadan önce. Öyle çocuk yapmakla sonra o cocukları oradan oraya sürüklemeye kimsenin hakkı yok. Siyasi konulara girmiyeceğim, benim bu konuda görüşlerim bellidir.

Hiç bir mültecinin suçu yok, olamaz ama onları kendi siyasi emellerine alet edenler var. Mülteciler üzerinden pirim yapan kim varsa Allah belasını versin.

Savaşın her zaman en mağduru çocuklar olur. Bunun hesabını bana değil terörist ihvancilara soracaksın.

Mülteci olmak bir suç değildir ki burada çocuk mültecilerden bahsetmişsiniz. Savaşın tarafı olmayan, savaşmakmistemeyen kadın, çocuk ve yaşlıların ne suçu var? Yada kendini çıkan iç savaşın tarafı görmeyen erkeklerin, gençlerin ne suçu var?

Hele kader diyenleri hiç anlamıyorum. İslamın böyle bir kader anlayışı yok. Irkçılık yapanların ki zaten ayrı bir çıkmaz.

Kalıp savaştıklarında terörist, çekip gittiklerinde hain.... Acaba size yaranmak için ne yapmalılar.
Bugün Türkiyede iktidar ve muhalefet iç savaş eşiğine geldiğinde ben bu savaşa taraf olmak zorunda değilim...

İşin garibi hiç bir reform yapmayan bu halkı mülteci konumuna düşüren devlet başkanı ve onun yerli, küresel emperyalist işbirlikçilerine tek laf etmeyip halkını katledilmesinden dolayı mülteci konumuna düşmüş olanları hedef tahtasına koymak onursuzluktur.

Çocuklar üzerinden gerçekten duyar kasmayalım, çünkü vakıanın kendi zaten duyar. Söz konusu mültecilik olunca çocuk, yaşlı, genç ayırt edilmez.

Kimse kendi vatanını ailesi ile beraber terkedip bu halae keyfinden düşmek istemez. Sanırsın ki adamlar buralarda, avrupalarda saraylarda yaşamakta... İşinşn evinin toprağının sahibi olan bu halk eleştirmekten korktuğunuz güçler yüzünden ploreterya/ köle haline geldiler.

İnsafınıza ihtiyaçları yok saldırmayın yeter...

Ülkelerinde yıllardır savaş var ama hiç çocuk yapmaktan geri durmuyorlar.
Ev gitmiş, ülke batmış, ortalarda kalmışlar ama nasıl bir fantaziyse çocuk yapmak onlara kalmış gibi halen çocuk yapıp ve bu zorlu hayatlarına onları da ortak ediyorlar. Çocukların kötü durumda olmasının en başta sebebi onları savaş ortamında hiç düşünmeden dünyaya getiren anne babalarıdır.

Hala suçlu savaştan kaçanlar ve savaş istemeyenler oluyor, çocuk yapmamalılarmış,..... Ama bu savaşa sebep olanlar, siyasi çıkarları için körükleyenler, terörist grupları destekleyenler .... hakkında tek kelime dahi yok.
Umarım bir gün sizlerin başına gelmez ülkenizi terk edip başka diyarlara kaçmak.
Haa bu ara Coronavirus ne güç tanıyor ne din ne de ırk. Tüm dünyayı tek başına tehdit ediyor. Biraz aklınızı başınıza alın ve insanlığa saygılı olun. Hiç te o kadar zannettiğiniz kadar güçlü değilsiniz, yok olmayacak bir ırk değilsiniz, sizi koruyan bir ilahi güç ise asla yok,..... Yani o sevmediğiniz insanlardan zerre kadar bir fazlalığınız, değeriniz,.... yok.

Son düzenleme:
Ülkelerinde yıllardır savaş var ama hiç çocuk yapmaktan geri durmuyorlar.
Ev gitmiş, ülke batmış, ortalarda kalmışlar ama nasıl bir fantaziyse çocuk yapmak onlara kalmış gibi halen çocuk yapıp ve bu zorlu hayatlarına onları da ortak ediyorlar. Çocukların kötü durumda olmasının en başta sebebi onları savaş ortamında hiç düşünmeden dünyaya getiren anne babalarıdır.
Bir iki soru sormam mümkün mü?
Bu insanları Mülteci konumuna düşürenlerin hiç mi suçu yok?
Ülkemizde asgari ücretle evlenenlere şaşıyorum ben. Durumları mültecilerinkinden daha vahim.
Bu cocuk yapmalarına engel mi. Evkat sahibi olmayı, o küçük bedenleri şartlar ne olursa olsun kucaklamayı ve onlara yaşam hakkı sunmayı engellemez.
Siz nasıl bir ortamda yetiştiniz bilmiyorum ama şartlarım nekadar kötü olursa olsun, ben dünyaya getirdikleri için anne babama müteşekkirim.
Siz 1. Dünya savaşında türkiyedeki doğum oranlarına baktınız mı?

Unutmayın ne olursa olsun hayat devam ediyor. Aile olmak ve evlat sahibi olmak önemli...
Lütfen insanların kararlarına saygı duyalım.
Nickinizin anlamı tanık olmak, Vahy bu kavramı ölüler için değil, hakkın ve adaletin adil şahidi / tanığı olmak anlamında kullanılır.
Lütfen merhamet ve adalet...

Bir iki soru sormam mümkün mü?
Bu insanları Mülteci konumuna düşürenlerin hiç mi suçu yok?
Ülkemizde asgari ücretle evlenenlere şaşıyorum ben. Durumları mültecilerinkinden daha vahim.
Bu cocuk yapmalarına engel mi. Evkat sahibi olmayı, o küçük bedenleri şartlar ne olursa olsun kucaklamayı ve onlara yaşam hakkı sunmayı engellemez.
Siz nasıl bir ortamda yetiştiniz bilmiyorum ama şartlarım nekadar kötü olursa olsun, ben dünyaya getirdikleri için anne babama müteşekkirim.
Siz 1. Dünya savaşında türkiyedeki doğum oranlarına baktınız mı?

Unutmayın ne olursa olsun hayat devam ediyor. Aile olmak ve evlat sahibi olmak önemli...
Lütfen insanların kararlarına saygı duyalım.
Nickinizin anlamı tanık olmak, Vahy bu kavramı ölüler için değil, hakkın ve adaletin adil şahidi / tanığı olmak anlamında kullanılır.
Lütfen merhamet ve adalet...
Alakasız cvplar... Hırsızın hiç mi suçu yok demeye çalışmışsınız ama ben hırsız suçsuz diye bir şey demedim demem de. Evet ülkelerinden çıkarılan, emperyalist devletler tarafından sömürülen, kötü hayat şartları altında yaşamaya çalışan bu insanların bu durumda bile 5-6 tane çocuk yapma derdinde olmaları beni tiksindiriyor açıkcası. Asgari ücretli birinin bakamayacağı kadar çocuk yapması gibi. Bekar olmamıza rağmen evlenip çocuk yapıp onların sorumluluğunu üstlenebilmek her şeyiyle vatana, millete, insanlığa faydalı insanlar olarak yetiştirebilir miyim diye endişe duyarken bu insanların savaş ortamında çocuklara hiçbir gelecek veremeyeceklerini bildikleri halde 5-6 tane çocuğu dünyaya getirip sokaklarda dilendirmeye, çalıştırmaya, batılı devletlerin organ mafyacılığına alet etmeye hiç kimsenin en başta da o duyarsız anne babanın hakkı yok!.

Geri