-
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çocuklar üzerinden duyar kasılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Azizim mesajımı daha önce belirttim. Çocuklar üzerinden duyar kasmayın.Hiç yakın ailenden birisi öldü mü merak ediyorum. Bu çocuklar uykusuz, aç, yorgun. daha hayatın ne olduğunu bilmeden yollarda geçiyor ömrü. Bu yaşta savaş gördü bu çocuklar. psikolojik destekte almıyor hiç birisi.Bir kısmı da 2-3 yaşında ölüyor. Bunlar için bir yöntem olmalı. Burada kimse suriye polikasını konuşmuyor. Bu suçsuz çocukların durumu ne olacak? O dahi düşüncelerinle bir yardım et bize lütfen.
Teşekkür ederim aydınlattığın için. Bu fikirlerin ile geleceğe ilham vereceksin.Azizim mesajımı daha önce belirttim. Çocuklar üzerinden duyar kasmayın.
Bir iki soru sormam mümkün mü?Ülkelerinde yıllardır savaş var ama hiç çocuk yapmaktan geri durmuyorlar.
Ev gitmiş, ülke batmış, ortalarda kalmışlar ama nasıl bir fantaziyse çocuk yapmak onlara kalmış gibi halen çocuk yapıp ve bu zorlu hayatlarına onları da ortak ediyorlar. Çocukların kötü durumda olmasının en başta sebebi onları savaş ortamında hiç düşünmeden dünyaya getiren anne babalarıdır.
Alakasız cvplar... Hırsızın hiç mi suçu yok demeye çalışmışsınız ama ben hırsız suçsuz diye bir şey demedim demem de. Evet ülkelerinden çıkarılan, emperyalist devletler tarafından sömürülen, kötü hayat şartları altında yaşamaya çalışan bu insanların bu durumda bile 5-6 tane çocuk yapma derdinde olmaları beni tiksindiriyor açıkcası. Asgari ücretli birinin bakamayacağı kadar çocuk yapması gibi. Bekar olmamıza rağmen evlenip çocuk yapıp onların sorumluluğunu üstlenebilmek her şeyiyle vatana, millete, insanlığa faydalı insanlar olarak yetiştirebilir miyim diye endişe duyarken bu insanların savaş ortamında çocuklara hiçbir gelecek veremeyeceklerini bildikleri halde 5-6 tane çocuğu dünyaya getirip sokaklarda dilendirmeye, çalıştırmaya, batılı devletlerin organ mafyacılığına alet etmeye hiç kimsenin en başta da o duyarsız anne babanın hakkı yok!.Bir iki soru sormam mümkün mü?
Bu insanları Mülteci konumuna düşürenlerin hiç mi suçu yok?
Ülkemizde asgari ücretle evlenenlere şaşıyorum ben. Durumları mültecilerinkinden daha vahim.
Bu cocuk yapmalarına engel mi. Evkat sahibi olmayı, o küçük bedenleri şartlar ne olursa olsun kucaklamayı ve onlara yaşam hakkı sunmayı engellemez.
Siz nasıl bir ortamda yetiştiniz bilmiyorum ama şartlarım nekadar kötü olursa olsun, ben dünyaya getirdikleri için anne babama müteşekkirim.
Siz 1. Dünya savaşında türkiyedeki doğum oranlarına baktınız mı?
Unutmayın ne olursa olsun hayat devam ediyor. Aile olmak ve evlat sahibi olmak önemli...
Lütfen insanların kararlarına saygı duyalım.
Nickinizin anlamı tanık olmak, Vahy bu kavramı ölüler için değil, hakkın ve adaletin adil şahidi / tanığı olmak anlamında kullanılır.
Lütfen merhamet ve adalet...