Çocuğunun Eşcinsel olduğunu öğrensen ne yapardın ?

Konu sahibi son olarak 899 gün önce görüldü
Konu gayet açık çocuğunuzun eşcinsel olduğunu öğrenseniz tepkiniz ne olurdu ?

Böyle bir şey istemem tabiki, ama çocuğum benim dünyamdır, ne kadar kötü olursa olsun yaptığı , benim için evlat reddetme hiç esayma gibi bir durum olamaz sanırım.Hata yapıyorsa çözüm aranır her türlü , ama her durumda benim çocuğumdur, yalnız bırakmam

öldürür yenisini yaparım. adsfdhg

napcam ya, yönelim bu yani, hem kime ne zararı var?

Böyle bir egilimi varsa, bu da onun dünyevi sinavidir.
Yaninda olurum, yardimci olurum bu sinavdan en düzgün sekilde gecebilmesi ve nefsine yenilmemesi icin.

Allah'ın yarattığı hiçbir varlığa Şöyle diyemeyiz yargılama hakkımız yoktur fakat böyle bir durum varsa nefsine yenilmemesi için ne gerekiyorsa yaparım.

Allah gostermesin zor bi durum. Yapilmasi gereken hersey yapilir yaninda olurum evladimin.

Nerdesin aşkım
Burdayım aşkım
Nerdesiin aşkım
Burdayım aşkım

Allahım yazdıysa bozsun inşallah. Bunu bu zamana kadar aklıma hiç getirmedim getirmeyide düşünmüyorum. Allahım böyle şeylerle sınava tabii tutmasın yarabbim

Böyle bir şey tv de sorulmuştu çocuğun teki şöyle cevap vermişti. |Çocuğun cebine eroin koyup polise ihbar ederim| demişti bende böyle yaparım herhalde. Şakası bir yana Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın.

nufusa gider üstümden aldırırım.

ne çok eşcinsel muhabbeti dönüyor arkadaş. başka konuşacak şey mi yok. size ne yapacağımı söylemem ama ne caniyim ne de inançsız. şimdi kapatın bu konuyu. Dağılın bi daha da burda TOP oynamayın.

ne çok eşcinsel muhabbeti dönüyor arkadaş. başka konuşacak şey mi yok. size ne yapacağımı söylemem ama ne caniyim ne de inançsız. şimdi kapatın bu konuyu. Dağılın bi daha da burda TOP oynamayın.

Hayatta insanın başına ne geleceği hiç belli olmaz kardeşim.Allah bize ne kader yazmışsa , bizi ne ile sınayacaksa o çıkar karşımıza ve biz karşımıza çıkacaklardan bi haberiz. Yani herşeye hazırlıklı olmakta fayda var , sen bundan kaçarsın şimdi belki ama yüce Allah kaderine böyle birşey yazmıştır , senin bununla sınayacaktır bilemezsin karşına çıktığı zaman böyle olmuştu bende böyle demiştim dersin.

metafizik abi. ona bi laf etmedim ki. kadere karşı boynumuz kıldan ince. elimizde kalemimiz ile bekliyoruz nasıl bir sual gelecekse cevaplamak için. hazırız yani tabi azrail son cümlemizi tamamlamadan gelip nokta koymadan evvel. ben sadece bu konunun sürekli olarak temcit pilavı gibi tekrar tekrar tartışmaya sürülmesini eleştirdim. öyle yani başka bişeyden değil :)

metafizik abi. ona bi laf etmedim ki. kadere karşı boynumuz kıldan ince. elimizde kalemimiz ile bekliyoruz nasıl bir sual gelecekse cevaplamak için. hazırız yani tabi azrail son cümlemizi tamamlamadan gelip nokta koymadan evvel. ben sadece bu konunun sürekli olarak temcit pilavı gibi tekrar tekrar tartışmaya sürülmesini eleştirdim. öyle yani başka bişeyden değil :)

Söylediklerin de haklısın kardeşim, ama ben ilk defa gördüğüm için bu tepkiyi verdim. Hakkını helak et, hayırlı ramazanlar

oğlum yok gençler.lezbiyenlik meselesine daha sıcak bakıyorum

Sonuna kadar destek olurum,normal bir şey olduğu için normal karşılar,ona bu konuda aksi laf söyleyenin ağzını,elimden geldiğince yırtarım,net.Evlat olunca saygı da nezaket de bazen arka plana atılabiliyor.

Geri