Çocuğunun Eşcinsel olduğunu öğrensen ne yapardın ?

Konu sahibi son olarak 899 gün önce görüldü
Böyle bir şeyde büyük konuşmamak lazım tabii ama onaylayacağımı sanmıyorum. Onu evlatlıktan da atmam bazıları gibi yada kendi tercihi diyerek salıverip bırakmam. Ona bu konuda bildiğim ve yetebildiğim kadar yardım ederim.

bu ülkede eşcinsel doğmuş olması yeterince büyük bir travma yaratacak zaten onun için, yaşayacağı hasarı en aza indirgemeye çalışırım. bunu yaşayan bi arkadaşım var, bilmediğimiz konular hakkında nasıl da atıp tuttuğumuzu görmemi sağladı. eşcinselliğe bakış açımı değiştirdi. size şu kadarını söyleyeyim arkadaşlar, belki rahatsız oluyorsunuz belki iğrenç buluyorsunuz ama emin olun ellerinde olan bir şey değil. küçümseyip yadırgamayın bu insanları.

sayin-basbakanimla-evlenmek-istiyorum_558400.jpg

dayınla evlenip nabıcan :D

Zor bir durum bilir kişiden yardım alırız :p

espri yapıcam ama başıma gelmesin Allah korusun olana da yardım etsin

Buyuk konusmayin, kinamayin zira kinadiginiz sey basiniza gelmeden olmezmis insan. Akraba kisilerinde var bi tane lezbiyenimiz, nasil ne sekil davranilmasi gerektigni insan kestiremiyor, gercekten zor bir durum onu hem dislanmaya karsi korumak istiyorsunuz hem de yanlis buluyorsunuz yaptigini.

Ebeveynler genelde rehber görevini üstlenirler. Tamamen koruma içgüdüsüyle haraket etmenin doğurduğu sonuçtur. Fakat kendi yolunu çizme hakkını çocuğunda görenler sağlıklı bir ebeveyndir. Unutmayalım ki sağlık önemlidir.

Tedavi maksatlı her yol denenir. Çözüm, çare bulunamazsa insan doğasına aykırı bu durum bir sorun olmakla birlikte kabul edilir. Kabul etme süreciyle tedavi arama süreci aynı anda son bulur.

tanrı'ya şükür eşcinsel olmuş ya homofobikler gibi GERİZEKALI olsaydı diye düşünür şükrederim u_u

Annesi olarak, dinlemeye ve anlamaya calisirdim. Bu konuda bana acik davranmasini saglamaya calisirdim, nasil yardim edebilecegimi anlayim/bileyim diye. Bu konuyla ilgili her seyi arastirir, tedavi yontemi bulurdum bir sekilde (umarim). Utandirmazdim, kotulemezdim. Yanlis, iyi olmadigini belirtirdim. Bunu anliyorsa ve kendide bunun son bulmasini istiyorsa, ilk adim atilmistir. Yok eger istemiyorsa, boyle iyiyim diyorsa, devam ediyorsa.. vay haline..

Boyle seyler gecici olabiliyor. Dogustan ise, bunu kucuk yasta farkedersin cocugunda zaten.

Anlamaya çalışırım, elimden geldiği kadar yardımcı olurum. Tercihi oysa sorgulamam, zaten hayat yeteri kadar zor olacak ona. Ben daha fazla zorlaştırmak istemem.

Eski oturduğum semtte vardı öyle bir yakın arkadaşım, gizli gizli yaşıyordu bunu. Çünkü eğer ortaya çıkarsa, dövmekten beter ederlerdi başta mahalledeki gençler olmak üzere, yaşadığı zorluklara 1. gözden şahit oldum ve onu çok iyi anladım. O yüzden sonuna kadar yanında olurdum.

ben nerde hata yaptım
nerede hata yaptım ben
derim

Geri