çocuğunu ateiste mi emanet edersin dindara mı

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
market poşeti mi lan bu emanet edilecek mq.

Kmqkb.jpg

Tabi ki herkes kendi dusuncesine, bilgi birikimine yakin insanlara guvenmek ister.

AKP sagolsun sayesinde ulkede dindarlara guven kalmadi, insan aklinin alabilecegi her turlu gunaha itinayla girdiler zira.

Bugun gencler deizme yonleniyorsa en buyuk sorumlu basimizdakilerdir, buna emin olun.

Dindarmis, peh.

Asla dindar birine emanet etmem. Çoğul konuşmak istemem ama dindarlar kendilerini çoğu duygudan alıkoyuyorlar, bu yüzden gizli sapıklık bulunduruyorlar içlerinde. Ateistler ise zina korkusu olmadığı için her haltı yiyip doymuş insan oluyorlar. Bu yüzden çoğu dindarın içinde sapıklık, çoğu ateistin ise içinde bıkmışlık vardır. Hem merhamet cennet içinse o gerçek merhamet değildir. Merhametli birine emanet ederim.

Allah'tan başka kimseye emânet etmem.

dincisi batsın hacısından hocasından nefretler ettim allah topunun köküne gıran soksun

Bu gibi durumlarda yakın akrabalar daha mantıklı sanırım.

Yakında değillerse ve farklı şehirlerde ikamet ediliyorsa ne yazık ki yine mümkün olmuyor ve en güvendiğin kişiye emanet etmek zorunda kalabiliyorsun.

Dinini sormazdım.Insan mı? Ona bakardım.Insan olmak etten kemikten öte bir şey tabi.
Yine de bu devirde çocukların kimseye bırakılmaması gerekir.

Yakında değillerse ve farklı şehirlerde ikamet ediliyorsa ne yazık ki yine mümkün olmuyor ve en güvendiğin kişiye emanet etmek zorunda kalabiliyorsun.
Yani bu biraz da kişisel tercih. Kendi çocuğum olsa, ne kadar güvensem de teslim edemem sanırım. Çünkü yıllardır tanıdığımız kişiler bazen bizi şaşırtabiliyor.

Konuya hepte çocuğu olmayanlar yazmış hele önce çocuğu yapın sonra karar verirsiniz kime emanet edeceğinize

Geri