çocuğunu ateiste mi emanet edersin dindara mı

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
LGDK
iki tarafa da bırakılabilir, komşum oldukları için zaten tanıyorum. bizim tekel bayii ateist o'na her şeyimi emanet ederim evin anahtarını da bırakıyorum.
ilaveten telefoncu da dindar o'na da güveniyorum ve anahtar bırakıyorum.
apartmanda ki komşularıma da güveniyorum ve onlar da bize güveniyor annesi evde olmayan çocuklar bize gelip annesini bekliyor.
sanırım bir çok kişi seksli meksli tarikat kampüsüne yakın oturuyor ki güveni zedelenmiş : dd

Kimi daha güvenilir görüyorsam ona emanet ederim. İnançlı olup olmamanın aynı zamanda vicdanlı, güvenilir insan olmakla alakası olduğunu düşünmüyorum.

öncelikle çocuğuma sen bir bireysin, emanet değilsin derim... mal kabul gibi o ne öyle... emanet... dolaba da kitleyip fiş alalım bi de :(
canım birey çocuğum... anasıyla gelir finfinfin.

bari biraz başlığı filan değiştireydin ya :D

İkisiylede samimiyim sorun yok farketmez xd

Son zamanlarda duyduğum en saçma soru. Gidip Ensar vakfına emanet ederim diyeceğim kapağın sesi güm diye çıkacak. Cehalet cidden bu dünyanın en büyük sorunu.

Beş yaşındaki kız çocuğuna nikah kıyılabilir fetvasına inan dindarlara asla

Son düzenleme:
Ay ben benim minik yeğen yan odaya tek başına geçince merak ediyorum. Öyle elaleme bırakamam..

Bazı mekanlarda çok eğlenceli "quiz night" günleri olurdu. Onun gibi. Sanırım bu sorunun kazananı @Süreyya

Çocuk emanet edilmez. Boşanmanın dahi çocuk üzerinde onarılamaz etkilere sebep olduğu bilimsel olarak ortaya konulmuşken, tatava yapmayın.

"Ama ben eksiklik hissettirmiyorum."
Beyin fırtınası saati.

Geri