climax'in tekrar foruma dönmesi

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konu içeriği sohbet ve muhabbet ortamına yatkın olduğundan bahane sözlük kurallarına riayet konusunda zafiyetler ister istemez olacağından, geyik bölümüne taşınmıştır. böylelikle yapılan yorumlar, etiketler ve alıntılar olduğu gibi kalabilir. tekrar hoşgeldin climax keyifli forumlar

Nerede hareket orada bereket

Geldi yine

LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel olmuş foruma dönmesi. Yorumları okunası. Aklımda da chpli kalmış. Hoş gelmiş.

Tipini ...... Auuuuu tekbiiir

LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorun ne cesit dusunce tarzina sahip oldugu degil, dusunebilmesi climax'in : ))
Bir ortamda, her cesit dusunceye ihtiyac var. Ki forumun farkliliklari, en buyuk zenginligi diye dusunmusumdur hep. Tek problem, cogu banlandi :( Keske, banlanmasalardi ya da af gelse tekrar .p

Ama, nolur, sagdan soldan ogrendiginiz seyleri, dusunmeden yazmayin foruma. Okuyasim gelmiyor sonra yazdiklarinizi .p

Velhasilikelam, hosgeldin climax reyiz : ))

Daha önce üye sözlüğüne "Ona de ki: onu sevmeyen bizden değildir (No Pasaran, 4-5)" diye yazmıştım. Evet, öyle. Gelmesinden ötürü memnuniyet duyduğum saygıdeğer kişilik. Selamlar.

Dut, dutluk falan, şu topak coşcak diye bekledim. Fever reyiiiz, he bi de fişne vardi. Tmm sustum. ZiFiR napper

Sanki zaman geçtikçe forum daha bir despot yönetiliyor. Bana dahi bu sabrın fazlası gösterilmişti.

Kendisini hiçbir zaman sevmedim. Sevebileceğim bir insan değil.

[YOUTUBE]ir1omWlrd8w[/YOUTUBE]​

Yine banlandı dayanamadı .. Bazen foruma kafası güzel girdiğini düşünüyorum .. Sanki o anlar kontrolünü yitirmiş gibi davranıyor ..

Hosgelmiş ama göremedim ben daha bekliyoruz bakalım:p

Küfürlü yorumlarında gözlerimi kapatıyorum=) Onun dışında forumda yokluğu belli olan insanların başında geliyor her ne kadar aynı düşüncede olmasak bile.
Daha az banlanmalı.

sevdiğim "ultra allahsız" bir arkadaş , bigün 2 sohbetin belini kıralım isterim

Kendini deist olarak tanımlıyor.

isterse mormonlardan olsun , yada budist olsun müslüman bile olsa farketmez agacım
ama deist olmadını kanıtlayan mesajlarınada denk geldim , zaten deizmin popüler bi akım olduğunu ve bir dine mensup olup ancak ibadet etmeyen pek çok kişinin durumuyla arasında pek bir fark olmadını farketmiştir mesela müslümanlar dine inanıyor eylem yok,
bizimkisi de inanmıyor sonuç aynı yine bir eylem yok.
gibi

Bir hepiniz cahilsiniz, bir pieta, bir mastor olmayan üye. Kendisiyle kişisel bir sorunum yok. Lakin islamla bir sorunum yok deyip islami konularda inanan insanları yobaz gerici olarak tanımlayıp devamlı hakaret-küfretmen çok samimi olmuyor be dostum. Bu durumda, ateizmi, deizmi inançlara hakaret etmek sanan bir grup sığırın hoşuna gidip ''geldi reyiz eheheh'' tarzında sevinç çığlıklarına neden oluyor. Bak Mastor'da Allahsız kitapsız. Yeri geliyor dini, yaradıcıyı sonuna kadar eleştiriyor, lakin kimseye ''inancından'' dolayı hakaret etmiyor.

Yeniden hoş geldin deist kardeş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri