climax'in tekrar foruma dönmesi

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
görseli böyle bi şey olurdu sanırım. :d

disaster-girl.jpg

Ne climaxmış arkadaş. Adam tarikat kursa müritleri hazır : ) hasretinden prangalar eskiten kesimin gözüaydın :P

yüksek frekansda fikirler paylaşıyor , henüz o nirvanaya ulaşamamış insanlar tespitin şiddetini özümseyemiyor.
dolayısiylede "ne demiş bu ya" oluyorlar.
gelmesi iyi oldu , bıkkınlık gelmişti islamic rage boy lardan

forumda islami açıdan tartışmaların yükseldiği bir anda geri dönmesi pek bir manidar oldu cli hocanın :p

Görünce keyfim yerine geliyor, içten kıs kıs gülmeye başlıyorum. Hosgelmis o zaman.

Oggy çok onurlandırdın beni bu başlıkla. Görsel ise muhteşem. İyi niyet dolu cevaplar atan arkadaşlara da teşekkür ederim. Teveccühünüz. Beni şımartmayın.

yüksek frekansda fikirler paylaşıyor , henüz o nirvanaya ulaşamamış insanlar tespitin şiddetini özümseyemiyor.
dolayısiylede "ne demiş bu ya" oluyorlar.
gelmesi iyi oldu , bıkkınlık gelmişti islamic rage boy lardan

bence anti islamic rage boylar daha fazla

bir şeyler eksikti forumda. artık değil.
hoşgeldiniz climax.

Espri anlayışının yüksek olduğunu düşünüyordum ama yaptığım iyiniyetli espiriyi anlamayıp benim yazdığım mesaja beğeni vermeyerek aslında sandığım gibi biri olmadığını gösterdi : )

eksen abi ile yazışmaları güzel oluyor tartışma nasıl olur diye güzel örnek teşkil ediyor hoş gelmiş

bence anti islamic rage boylar daha fazla

böyle anılmak istemem. islamla sorunum yok. siyasal islam dayatmaları ve sonuçları ile ilgili sorunum var. bence tüm müslümanların da hassasiyet göstermesi gereken sorunlar bunlar.. en yakın örnek ışid (yada bize dayatılan adı ile daeş). güya ''islamın yüceltilmesi yayılması'' için yaptıkları ile (maşa olarak kullanıldılar falan demeyin. sonuçta ideolojik olmadıkları iddia edilemez) nasıl bir kaosa neden oldukları ortada. mezhep çatışmalarının islam coğrafyasında yarattıkları ortada. bunlara itiraz eden olmaz sanırım. benzer şeyler mi arzuluyorsunuz ülkenizde. hiç kimse içinde olduğu geminin batmasını istemez. çoğunluğu sünni-türk olan demografinin, yönetsel tercihi elbet sünni- türk olacak. buna kim itiraz edebilir? ''mabadıyla inatlaşan donuna sıçar'' diye bi laf var. ama siz hak ve özgürlükler noktasında ve yaşam tarzlarına saygı meselesinde rejimi sıkıntıya sokacak hal ve hareketlerde bulunursanız ''kimse kusura bakmasın'' defansla karşılaşırsınız. kimse kimseye kendi rızasıyla gel beni duvara daya demez. olayın özü budur. üst çatı olarak bağımsız yargıyı koyarsan (şeyhülislam olmayanından) zamanla herşey düzelir. demokrasi sana da lazım bana da. bu saatten sonra emevi bedevisine döndürtmem ülkeyi.. diğerlerini batı emperyalizmi sevdasıyla suçlayanlar, bunu arap kucağından kalkarak yapacak. yoksa ne dedim? defans!

Espri anlayışının yüksek olduğunu düşünüyordum ama yaptığım iyiniyetli espiriyi anlamayıp benim yazdığım mesaja beğeni vermeyerek aslında sandığım gibi biri olmadığını gösterdi : )

kıyamam :trip:

EkSen ile tartışma bekleniyor sanırım :D ama bu artık mümkün değil. sonuçta ben o adamın hassasiyetlerini anladım. saygı duydum. ''ahlak ve adalet'' paydasında birleştik. bir de eski ulusalcılık alışkanlıklarım olduğundan, başka paydalar da yakalayabildik :) ateşli tartışma çıkmaz. ''olm peygamber bile 40'ından sonra müslüman olmuş senin ne acelen vardı mahvettin gençliğini hahaha'' diye şaka yapmam ben artık ona. o da rencide olmaz. işte bu ''yenikapı ruhu'' falan değil. bunun adı toplumsal barış.

Kellenü alurum senün Cliii :))

Cli'nin dili köşelidir yaşı da benim kadar vardır .. Haliyle iki sivri dilli ihtiyarın atışmaları da dikkat çekici olur ..
Kendi adıma Cli'nin İslam'dan nefret ettiğini hiç düşünmedim .. Onun nefreti daha çok İslam'ı temsil ettiğini iddia eden ama yaptıklarıyla İslama yakışmayan tipleredir ki bende bu nokta da onunla aynı nefreti paylaşıyorum ..
Farkımız şu ki ben namaz kılıyorum o kılmıyor ( pis zındık :) )

Şaka maka iyi oldu geldiği .. Cli bak o kadar yaladım öptüm seni ama arıza çıkartma hatırım için .. Vitesi bırakmadan gereksiz yere banlanmadan yine kendin olarak pekala devam edebilirsin ..

Selametle ..

Adamın gelmesi belli oldu forum hareketlendi biraz. Aesjhajmur falan diğer banlanan üyelere af yok mu?

Plesk ''Aesjhajmur'' u nasıl yazdın la? :D ben okuyamıyorum bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri