climax

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
forumda aradım fakat; açılmış bir başlık göremedim şaşırdım(varsa birleştiriniz). küçük bir çakallıkla üye olan climax'a olan ilgiyi konuya çekmek adına açayım dedim. climax izlemiş midir mechul?

çok eleştirildi, çok yorumlandı. film bence iyiydi. kasveti karanlıkla, durgunlukla anlatma kolaycılığı yoktu. kasveti renklerle dinamizmle anlatmıştı. asıl maharet de budur sanatta. form icat etmektir bu. soundlar harikaydı, filmin en zevkli ve odak sahnesini aşağıya bırakıyorum

ek bilgi; filmde oynanan vogue dans türü, diğer bir deyişle gey dansı. tarihçesine googleden bakabilirsiniz.

küçük bir örnek;

forumda aradım fakat; açılmış bir başlık göremedim şaşırdım(varsa birleştiriniz). küçük bir çakallıkla üye olan climax'a olan ilgiyi konuya çekmek adına açayım dedim. climax izlemiş midir mechul?

çok eleştirildi, çok yorumlandı. film bence iyiydi. kasveti karanlıkla, durgunlukla anlatma kolaycılığı yoktu. kasveti renklerle dinamizmle anlatmıştı. asıl maharet de budur sanatta. form icat etmektir bu. soundlar harikaydı, filmin en zevkli ve odak sahnesini aşağıya bırakıyorum
@climax izlemiş ve niki de öyle almıştır ancak ben sana bir itirafta bulunayım @Psinoza ve Gaspar Noe hayranı olmama rağmen bu filmi izlemedim çünkü yapılan eleştiriler şevkimi kırdı. Bir ara vakit bulursam izleyeyim de yorum yazayım.

@climax izlemiş ve niki de öyle almıştır ancak ben sana bir itirafta bulunayım @Psinoza ve Gaspar Noe hayranı olmama rağmen bu filmi izlemedim çünkü yapılan eleştiriler şevkimi kırdı. Bir ara vakit bulursam izleyeyim de yorum yazayım.

açıkçası doktorun ne filmi izlediğini ne de nickini filmden esinlenerek aldığını düşünmüyorum. adam doğuştan zirve de.
fırsat bulursan izle tabi filmi, seyir zevki açısından bir noktadan sonra rahatsız edici olabilir o kadar.

açıkçası doktorun ne filmi izlediğini ne de nickini filmden esinlenerek aldığını düşünmüyorum. adam doğuştan zirve de.
fırsat bulursan izle tabi filmi, seyir zevki açısından bir noktadan sonra rahatsız edici olabilir o kadar.
Tahmin edebiliyorum çünkü yönetmenin tarzı bu zaten ancak kendi adıma cinsellik oldaklı filmlerde şayet içinde anlamlı bir mesaj yoksa bir noktadan sonra sıkılıyorum. Örneğin; "Mavi En Sıcak Renktir" filmindeki gibi içinde bir mesaj olmalı.
İşitme engellilerin çevirdiği bir film vardı ve film baştan sona sessizdi. İsmini şu an hatırlayamadım, bulursam yazayım ve o film kadar rahatsız edici ama bir o kadar mesaj içeren filme şu ana kadar denk gelmedim.

İzlemeye çalışacağım, ona göre görüşümü yazarım.

Climax‘ın climax nickini filmden almış olması mümkün değil 2009’da x bir forumda karşılaşıp buralara kadar gelen bir serüvenimiz var ve bu film 2018 yapımı. O adam o zaman da climax’dı ben bile feveran değildim yaw.

Film benden esinlendi arkadaşlar.

İlk fırsatta izleyip yorum yazalım o zaman.

Eski üye sözlükleri çok keyifli değil açıkçası, arada yenilemek lazım. Rengarenk yazanlar, irili ufaklı nickini yazanlar, pişmanlıklar vs vs.
Hepsi ayrı renk gerçi, yıllar sonra yorumlar da değişir insanlarda.
climax bey net değişmeyen kişilerden, eski yorumlarına bakıyorum aynı çapkınlık, aynı erotik adam.
Doktorum iyidir, hoştur, eğlencelidir. En çokta eğlenmeyi bilendir.
Selam ederim, her yerde kişisel doktorum var diye hava atıyorum ortamlarda. Birisi bir şey dediğin de "dur bir dakika doktorumla konuşmam lazım" diyorum.. hooopp geliyorum doktoruma yazıyorum ve hiç cevapsız bırakmaz..
- film dandik arkadaşlar.. doktor iyidir haha
Teşekkürler canım.

@Lefty sana avatar buldum enlerde kullan diye bir sana bir bana:p
c236592f606556463c40d10c4940ab63.jpg

oooo avatarlar hemen değişmiş 1 gün dayanamadınız:D
Organize kötülüğe maruz kaldık ve sistematik zorbalığa uğradık. Ben bununla başa çıkarım ama leftynin kıskançlarla uğraşmasını istemedim.

Meyve verdiğimiz için taşlanmamız normal.

Bu süreçten güçlenerek çıkacağız.

Organize kötülüğe maruz kaldık ve sistematik zorbalığa uğradık. Ben bununla başa çıkarım ama leftynin kıskançlarla uğraşmasını istemedim.

Meyve verdiğimiz için taşlanmamız normal.

Bu süreçten güçlenerek çıkacağız.
inancım sonsuzzzz yaparsınız başarırsınız:p

Bu arada arkadaşlar burası üye sözlük değil. Başlıktaki de ben değilim bir film. Çok rica edicem forumu usulüne uygun kullanalım. Lütfen ama

Geri