Cizre'deki Öğretmenin Mektubu

Konu sahibi son olarak 3840 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@eXtreme
Ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum. Konuyu farklı bir yere çekmişsin. "Asker insan değil, ölmek için orada." ne demek? Tabiki de böyle bir şey söylemedim. Söylemem de. Asker ile sivil arasındaki farkı da ben mi anlatayım? Bilmiyor musun dostum bu farkı?

"Bizim çocuklarımızın suçu neydi?"
Şehit çocuklarının suçu neydi?" Diyorsunuz.

Bu nasıl bir mantık arkadaşlar? Yani o çocuklar şehit oldu, şehitlerin çocukları babasız kaldı diye şimdi de o çocukların mı acı cekmesi gerekiyor? Öğretmenin şehit çocukları için de haykırmadığını nereden biliyorsunuz? Siz ne yaptınız? "Bizim insanımız öldü, onlar da ölsün." demekten başka ne yaptınız?

Asıl suçluyu göremedikçe, öç alma peşinde koştukça, "biz öldük,onlar da ölsün." düşüncesiyle daha çok insan katledilir bu ülkede. Ben size asıl suçluyu söyleyeyim mi?
Asıl suçlu; Teröristlerle masaya oturan kahpelerdir. Hala utanmadan "evlatlarımızı feda etmeye hazırız." diyen hırsızlardır. Şehit babasına "karakteri bozuk" diyen yolsuzlardır. Asıl suçlu; bunların peşinden koşan kandan beslenen faşistlerdir.

Sıkıyorsa bunlara karşı çıkalım. Küçücük masum çocuklar üzerinden siyaset yapan o öğretmen değil, siz olmayasınız?

Her kelimenin altına imzamı atarım.

Cizrede yaşanan olay bir günde oluşmadı. Kürtleri PKK ile bağdaştıran politikalar bizzat göstere göstere uygulandı.

Orada ki bir masum çocuğun ölmesi düşünce olarak bile savunulamaz.

Aynı zamanda 20 yaşındaki bir askerin, bir polisinde şehit edilmeside kabul edilemez.

Şehir merkezlerine inen, bölgede devlete karşı direnebilecek gücü bulan pkk nın bir günde büyümedi.

Bugün ve yarın Cizre İzmir'in, İstanbul'un bir ilçesi gibi olmalıdır. Devletin görevi budur.

Cizre'de polisi sevdirmeye gerek duyuyorsanız, vatanı sevdirmekte başarısız olmuşsunuz demektir hocam.

Vicdandan bahsedenler pkk çocukları öne sürerken nerdeydi ? Niye pkklı ve onların propagandacılarına aynı vicdan sorgulamasını yaptırmıyor ? Sizin kadar vicdansız sizin kadar nankör yoktur dünyada .

Burda kimse ölen çocuklara suç atmıyor sanırım arkadaşlar.. Burda sıkıntı öğretmen arkadaşımızın herşeye susup buna tepki vermesi. Samimiyetsiz ve reklam. BAŞKA BİRŞEY DEĞİL. Yoksa bizde ölen çocuklara göbek atmıyoruz PKK'lılar gibi çocuklarımızı öne sürüp acıtasyon yapmıyoruz.

Konu içerisinde konuya dair mesajlar dışında, ikili tartışma içeren mesajlar silinecektir.

Konu bir süre kilitli kalacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri