Çirkinlik moda olabilir mi?

Konu sahibi son olarak 2092 gün önce görüldü
Kardeşim guccisi olan çirkin de olur güzel de kime ne ? Parası var oluyor. Ben iki haftadır ekstre günü bekleyen adamım. Hiçbişey olamam valla . bizi aşan konular bunlar.

Bu tür konularda nedense forumda herkes insancıl, öyle bir yere düştük ki henüz güzel bir hatun görmedik. Biz erkekler de beter zaten :) herkesin en iyi anlaştığı ve hemfikir olduğu konular nedense bu tür konular.

şeyine şey sokmak
moda oldu deseler
onu bile yaparlar

Kalıplaşmış güzellik anlayışını yıkmaya çalışan mankenler var ve çok da iyi yaptıklarını düşünüyorum. Belli kiloda olmaktan tutun da saçın boyuna kadar dayatılan kalıplar var ve birilerinin bunu yıkmaya çalışmasını kendi adıma destekliyorum.

Gucci'nin şimdilerde kalıplaşmış güzellik anlayışı dışındaki mankenlerle çalışması biraz samimiyetsiz, yıllarca tam da o kalıplaşmış güzellik anlayışını hayatımıza sokan markalardan biri olarak.
Günah çıkarma mı? Hayır. Yine bir strateji. Ah kapitalizm sen nelere kadirsin.

Moda olmasından ziyade, güzellik-çirkinlik önemli değil; dürüst, şerefli birisi olsun yeterlidir.

estetik ve makyaja hep destek tam destek.

[ARGO]meme hariç[/ARGO]

Para oradan gelecekse olur. Ya da olan her neyse çirkin gibi görülebilir.

Teorik olarak imkansız çünkü moda güzel olanı pazarlamaz onun pazarladığı güzeldir. Çirkini, tercih edilmemesi gerekeni kendisi yaratır sonra yarattığı çirkinden de kazanmasını bilir. Bugün kalkıp büyük beden mankenlerden, alınmamış kaşlardan filan bahsederken sandığınız kadar masum değil kimse.

Arz-talep meselesi. İhtiyaç varsa neden olmasın. Her şeyin bir piyasası vardır.

Ya bırak çirkini de moda yaratılmış yok efendim güzel kavramı endüstriyel moda icadiymiş... Karıdan anlamıyorum demiyor da

İnstadaki kadınlar sanki aynı fabrikadan çıkmışçasına aynı yönde güzeller. Kalkık burun, kontürlü kaş, dolgun dudak, badem gözler...

Özgün PR çalışması böyle bir şey olsa gerek Gucci'nin yeni yüzü unutulur mu ?

Geri