Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim guccisi olan çirkin de olur güzel de kime ne ? Parası var oluyor. Ben iki haftadır ekstre günü bekleyen adamım. Hiçbişey olamam valla . bizi aşan konular bunlar.
Bu tür konularda nedense forumda herkes insancıl, öyle bir yere düştük ki henüz güzel bir hatun görmedik. Biz erkekler de beter zaten herkesin en iyi anlaştığı ve hemfikir olduğu konular nedense bu tür konular.
Kalıplaşmış güzellik anlayışını yıkmaya çalışan mankenler var ve çok da iyi yaptıklarını düşünüyorum. Belli kiloda olmaktan tutun da saçın boyuna kadar dayatılan kalıplar var ve birilerinin bunu yıkmaya çalışmasını kendi adıma destekliyorum.
Gucci'nin şimdilerde kalıplaşmış güzellik anlayışı dışındaki mankenlerle çalışması biraz samimiyetsiz, yıllarca tam da o kalıplaşmış güzellik anlayışını hayatımıza sokan markalardan biri olarak.
Günah çıkarma mı? Hayır. Yine bir strateji. Ah kapitalizm sen nelere kadirsin.
Teorik olarak imkansız çünkü moda güzel olanı pazarlamaz onun pazarladığı güzeldir. Çirkini, tercih edilmemesi gerekeni kendisi yaratır sonra yarattığı çirkinden de kazanmasını bilir. Bugün kalkıp büyük beden mankenlerden, alınmamış kaşlardan filan bahsederken sandığınız kadar masum değil kimse.